• Rubber vloermatten zijn de ideale oplossing

 • Om auto-interieur optimaal te beschermen

  Wilt u het interieur van uw auto gemakkelijk schoonhouden en onderhouden? Dan bieden rubber vloermatten u diverse voordelen. Want vuil en nattigheid aan uw schoenen of het morsen met drinken, vormen geen probleem meer. Daarnaast bieden ze door het antislip oppervlakte voldoende grip, zijn ze eenvoudig te bevestigen en blijven ze goed liggen. Voor de meeste merken en modellen kunt u rubber vloermatten die precies passen - inclusief originele bevestigingen - in een handomdraai in onze webshop bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

  Wat zijn de voordelen van rubber vloermatten?

  • De matten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit rubber;
  • Omdat ze geparfumeerd zijn hebt u geen last van een onaangename geur;
  • Ze bieden optimale bescherming tegen vuil en vocht;
  • Rubber vloermatten zijn snel en eenvoudig online te bestellen;
  • Versleten automatten zijn gemakkelijk te vervangen met matten die naadloos passen;
  • U kunt de gewenste matten selecteren door het bouwjaar en het model van uw auto in te voeren;
  • Het is tevens mogelijk om de beschikbare rubber automatten te zoeken op kenteken;
  • De automatten zijn voorzien van het originele bevestigingssysteem;
  • U ervaart rijcomfort met een auto-interieur dat schoon en veilig is.

 • Slijtvast natuurrubber

  De rubber vloermatten van Mijnautomatten.nl worden gemaakt van hoogwaardig en slijtvast natuurrubber dat bijzonder lang meegaat, zonder te verkleuren of te barsten. De rubber automatten zijn speciaal ontworpen voor uw model auto, zodat u bent verzekerd van de perfecte pasvorm. Ze worden niet gesneden, maar voorgevormd in mallen. Bovendien zijn onze rubber vloermatten voorzien van de juiste bevestigingspunten. Ze kunne op de dezelfde manier worden vastgelegd als de stoffen maten. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk en zonder problemen vastmaken. De rubberen matten hebben stevige noppen aan de onderzijde, die het verschuiven van de mattenset tegengaan. Zo gaat u veilig en vertrouwd de weg op.

  Rubber vloermatten op maat

  De rubber vloermatten in onze webshop zijn enorm sterk en tegelijkertijd zijn ze licht in gewicht en zeer buigzaam. Daarom is het eenvoudig om ze in uw auto te plaatsen en zijn ze gemakkelijk uit te nemen, om ze uit te kloppen en af te spoelen. De rubber automatten zijn voorzien van een opstaande rand die ervoor zorgt dat vloeistoffen en viezigheid op de mat blijven liggen en niet op de vloer terecht komen. Ook kunnen er geen nare geurtjes in de bekleding van het interieur trekken. Al onze op maat gemaakte rubber vloermatten zijn voorzien van een patroon met een bandenprofiel. Dit geeft het interieur een ludieke knipoog en heeft een veilig antislip effect. De automatten worden als complete set geleverd.

  Onze snelle service

  Plaats de order voor uw nieuwe rubber vloermatten vandaag nog in onze webshop. Naast de gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden en goedkope automatten, bieden wij u snelle levertijden. Want de rubber automatten met een perfecte pasvorm worden binnen 3-5 werkdagen aan u geleverd. Daarnaast ontvangt u tot twee jaar garantie op productiefouten en slijtvastheid en hanteren we bij Mijnautomatten.nl de niet goed-geld-terug-garantie.

  snijmachine