• 1. Gekozen merk & modelKia
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Kia

Zijn uw oude automatten voor Kia versleten, niet meer goed schoon te krijgen of wilt u het interieur van uw auto een update geven? Met een nieuwe set automatten van mijnautomatten.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een perfecte pasvorm. Wij kennen uw auto en leveren exact de automatten die u nodig heeft, met precies dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw oude mattenset. Zoek op kenteken of vul uw automerk, model en bouwjaar in om uw nieuwe automattenset samen te stellen.

Automatten voor Kia met de perfecte pasvorm

Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland, waar uw bestelling met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. Of u nu op zoek bent naar automatten voor Kia Picanto, automatten voor de Kia Cee'd of automatten voor een ander Kia model: bij ons kunt u het bestellen. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine in onze eigen fabriek in Genemuiden kunnen wij een exacte pasvorm garanderen. U kiest zelf van welk materiaal en met welke afwerking de vloermatten gemaakt moeten worden. Mijnautomatten.nl maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlands fabricaat. Vaak is de kwaliteit van het gebruikte tapijt zelfs hoger dan dat van de matten die standaard bij uw auto werd geleverd.

Kies uw materiaal

Qua materiaal kunt u kiezen voor naaldvilt, velours en rubber automatten. Naaldvilt is een robuuste, ruige stof waarop vuil en zand minimaal zichtbaar zijn. Deze automatten zijn laaggeprijsd en hebben een relatief goede slijtvastheid. Naaldvilt automatten zijn leverbaar in zwart en antraciet en zijn standaard voorzien van een hakplaat op de bestuurdersmat. De velours automatten zijn van hogere kwaliteit, hebben een luxe uitstraling en een matte glans. Op velours is vuil en zand beter zichtbaar maar deze automatten zijn beter schoon te maken dan naaldvilt varianten. Bovendien hebben deze matten een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit. U kunt kiezen uit twee verschillende uitvoeringen: Velours Classic en Velours Premium. De Velours Classic heeft een pool van 8 mm en is leverbaar in vijf kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. Velours Premium is van de allerhoogste kwaliteit, heeft een pool van 10 mm en is verkrijgbaar in zwart, grafiet of beige.

Kies uw afwerking

Behalve de keus van het materiaal en de kleur van uw nieuwe automattenset, kunt u ook kiezen uit diverse afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde randafwerking of stiksel voor een geheel eigen stijl. U stemt uw nieuwe automatten eenvoudig af op het interieur van uw auto. Uw nieuwe set automatten wordt uiteraard voorzien van de juiste bevestigingsdoppen voor uw auto. Zo weet u zeker dat ze goed passen en veilig vast blijven zitten tijdens het rijden.

Automatten voor ieder automodel online bestellen

Automatten kopen voor Kia Picanto, Kia Cee'd en overige Kia modellen doet u eenvoudig en snel op mijnautomatten.nl via het overzichtelijke online bestelproces. U kiest het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking, u rekent af en wij zorgen ervoor dat uw order snel en deskundig wordt afgehandeld. Eerst wordt het juiste materiaal geselecteerd en computergestuurd in exact de juiste vorm gesneden in onze fabriek in Genemuiden. Wij beschikken daarvoor over digitale sjablonen voor duizenden verschillende auto’s. Neem contact met ons op als uw auto er niet tussen blijkt te zitten, dan zorgen we ervoor dat we deze alsnog te pakken krijgen. Daarna worden uw matten met de hand afgewerkt volgens uw wensen en voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw auto passen. Binnen drie werkdagen ontvangt u de automatten thuis. Bent u toch niet helemaal tevreden? Bij ons geldt altijd: niet goed, geld terug.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen