• 1. Gekozen merk & modelOpel
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Opel

Mijnautomatten.nl levert automattensets voor vrijwel elk merk en model auto. Bent u op zoek naar nieuwe automatten voor Opel? U kiest zelf van welk materiaal en met welke afwerking de matten gemaakt moeten worden. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine in onze eigen fabriek in Genemuiden kunnen wij een exacte pasvorm garanderen. Vervolgens worden uw nieuwe automatten met de hand afgewerkt en voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw auto passen. Zo weet u zeker dat ze goed passen en veilig vast blijven zitten tijdens het rijden. Zoek op kenteken of op merk en model om uw ideale automatten samen te stellen.

Wanneer heeft u nieuwe automatten nodig?

Automatten beschermen het interieur van uw auto. Zo loopt u regelmatig vuil naar binnen, zoals zand, modder en stof. Daarnaast vangen uw automatten ook veel vocht op. Als uw huidige automatten versleten zijn trekt het vocht en vuil in het interieur van uw auto. Ook kan het zijn dat u uw automatten niet meer goed schoon krijgt waardoor het tijd is voor een nieuwe automattenset. Daarnaast maakt een mooie automattenset het interieur van uw auto helemaal compleet. Als u een andere uitstraling wilt voor uw auto is het vervangen van uw automatjes voor een nieuwe set een voordelige optie.

Naaldvilt of velours automatten

Bij Mijnautomatten.nl kunt u kiezen uit 3 verschillende materialen: naaldvilt, Velours Classic en Velours Premium. Naaldvilt automatten zijn een voordelige keuze. Deze automatten worden vaak standaard geleverd in nieuwe auto's en zijn sterk en functioneel. De automatten zijn relatief slijtvast en worden geleverd met een hakplaat aan de bestuurderszijde. De matten zijn leverbaar in zwart of antraciet en voor de afwerking kunt u kiezen uit garen (gefestonneerd) of geweven band. De automatten beschikken over een ruwe, lusvormige pool waar zand en vuil in wegzakt. Velours heeft een exclusieve uitstraling en voelt een stuk zachter en comfortabeler aan door het getufte tapijt. Bovendien hebben deze matten een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan naaldvilt automatten. Velours Classic heeft een pool van 7 mm en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, grafiet, rood en blauw. De matten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden en voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck. Velours Premium heeft de allerhoogste kwaliteit waardoor er ook geen hakplaat nodig is bij deze matten. De Velours Premium heeft een iets langere pool van 10 mm waardoor de opnamecapaciteit van vuil nog hoger is dan dat van de Velours Classic. De mattenset is leverbaar in zwart, grafiet of beige. Ook voor de Velours Premium automatten kunt u kiezen voor een afwerking met geweven band of nubuck.

Online automatten voor Opel bestellen

Via het overzichtelijke online bestelproces bestelt u eenvoudig de juiste automatten voor uw Opel. U kiest hierbij het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking. Na het afrekenen gaan wij direct voor u aan de slag. Nadat de automatten in exact de juiste vorm zijn gesneden in onze eigen fabriek in Genemuiden worden uw matten met de hand afgewerkt volgens uw wensen. Uiteraard worden de automatten voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw auto passen. Binnen drie werkdagen worden de matten bij u thuis afgeleverd. Gemakkelijker automatten kopen kan niet! Bent u onverhoopt toch niet helemaal tevreden? Bij ons geldt altijd: niet goed, geld terug. Mijnautomatten.nl geeft standaard twee jaar garantie op alle geleverde automatten. Deze garantie betreft de slijtage onder normale omstandigheden en eventuele fouten in de fabricage of afwerking.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen