• Automatten op maat laten maken was nog nooit zo eenvoudig

  Automatten op maat laten maken, kan bij ons voor vrijwel elk model van elke auto. Door ons uiterst moderne productieproces leveren wij altijd een perfecte pasvorm. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende materialen en afwerkingen, voor een automat waar u weer jaren mee vooruit kunt. Tevens kunt u kiezen voor een hakplaat. Niet voor niets zijn wij al ruim 25 jaar dé automattenspecialist.

  Online automatten op maat laten maken

  Vrijwel alles bestelt u tegenwoordig online. Dat is wel zo gemakkelijk maar bij veel producten zit er één groot nadeel aan: passen is lastig via internet. En dat terwijl het van groot belang is dat uw nieuwe automat de perfecte pasvorm heeft. Daarmee voorkomt u namelijk dat de mat gaat schuiven en klem komt te zitten onder de pedalen.

  Als u ergens een kant-en-klare mat vindt voor uw type auto, is de keuze meestal beperkt. En al zijn de matten misschien niet het meest in het oog springende onderdeel van uw auto: u doet er jaren mee, dus ze kunnen maar beter naar uw smaak zijn. Om zeker te zijn van een goede pasvorm kunt u daarom het beste de automatten op maat laten maken, helemaal afgestemd op uw auto en op uw persoonlijke wensen. Deze zijn gelijk aan uw originele automatten.

  Wij zijn de online automattenspecialist die het gemak van online bestellen combineert met perfecte pasvormautomatten. We nemen u graag mee in hoe we dat al ruim 25 jaar doen.

  Altijd op maat gemaakt

  Iedere order die bij ons binnenkomt, wordt direct verwerkt in onze eigen fabriek in Genemuiden. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine kunnen wij een exacte pasvorm garanderen. Wij beschikken daarvoor over de digitale sjablonen voor duizenden auto’s. En mocht uw auto er toch niet tussen zitten, zorgen we ervoor dat we de sjablonen voor uw automatjes alsnog te pakken krijgen. Uiteraard inclusief doppen en uitsparingen voor bevestiging waar nodig.

  De afwerking gebeurt door onze specialistische werknemers aan de naaimachine omdat vakwerk soms gewoon nog altijd gelijk staat aan handwerk.

  Materiaal en afwerking

  Bij ons geen inferieure materialen uit het buitenland. Wij werken voor onze automattensets uitsluitend met hoogwaardig natuurrubber en tapijtsoorten van Nederlands fabricaat. In de meeste gevallen is de kwaliteit van het tapijt zelfs hoger dan van de matten die standaard bij auto’s worden geleverd. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende materialen en afwerkingen zodat u zelf de controle heeft over de look en de kosten van uw automatten.

  Automatten op kenteken

  Een andere service die wij bieden is dat u uw automatten op kenteken kunt bestellen. Zo weet u helemaal zeker dat u de perfecte mat krijgt geleverd voor uw auto. En het werkt heel eenvoudig. Voer simpelweg het kenteken van uw auto in, dan zoeken wij er de perfecte pasklare automatten bij.

  Ontdek nu ook uw automattenspecialist online

  Zo werken wij dagelijks hard om u op de gemakkelijkste manier de beste pasklare automatten te kunnen leveren. In de afgelopen 25 jaar hebben we onze ervaring ingezet om alles rondom het bestellen van automatten op maat met een paar klikken online beschikbaar te maken.

  Heeft u desondanks toch nog vragen over onze automatten of onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen, grote kans dat die van u er ook wordt beantwoord!

  Snijmachine
 •