• Automatten op maat en naar wens

  Mijnautomatten.nl levert automattensets voor vrijwel elk merk en model auto. U kiest daarbij zelf van welk materiaal en met welke afwerking de matten gemaakt moeten worden. Elke order die bij ons binnenkomt, wordt direct verwerkt in onze eigen fabriek in Genemuiden. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine kunnen wij een exacte pasvorm garanderen. Wij beschikken daarvoor over de digitale sjablonen voor duizenden auto’s. En mocht uw auto er toch niet tussen zitten, zorgen we ervoor dat we deze alsnog te pakken krijgen.

  Mijnautomatten.nl maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlands fabricaat. Bij ons dus geen inferieure kwaliteit uit Azië of Oost-Europa. In de meeste gevallen is de kwaliteit van het tapijt zelfs hoger dan van de matten die standaard bij auto’s worden geleverd.

  Behalve de keus van het materiaal en de kleur van uw nieuwe mattenset, kunt u ook kiezen uit verschillende afwerkingen. Door toevoeging van een gekleurde randafwerking of stiksel creëert u een geheel eigen stijl. Zo kunt u de matten helemaal afstemmen op het interieur van uw auto.

  Uiteraard wordt uw nieuwe set automatten voorzien van de juiste bevestigingsdoppen voor uw auto, zodat u zeker weet dat ze goed passen en veilig vast blijven zitten tijdens het rijden.

  Snijmachine
 •