• 1. Gekozen merk & modelChevrolet
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Chevrolet?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Chevrolet

Zijn de automatten van je Chevrolet aan vervanging toe? Beginnen ze nu echt te slijten? Dan wordt het de hoogste tijd om nieuwe automatten te bestellen. Bij ons koop je matten met een uitstekende pasvorm en met dezelfde bevestigingsmethode als de originelen matten. Door bij ons te bestellen weet je zeker dat je binnen drie dagen gloednieuwe automatten hebt, waardoor je Chevrolet duidelijk weer aan uitstraling wint.

Automatten zijn aan slijtage onderhevig

Ook de automatten van Chevrolet zijn aan slijtage onderhevig. Ze slijten en zijn op een bepaald moment niet meer schoon te krijgen. Tijd dus voor nieuwe matten om de uitstraling van je auto te behouden. Bij ons bestel je nieuwe en kwalitatief uitstekende automatten van Chevrolet. Onze automatten hebben de originele pasvorm en worden heel snel, al binnen drie dagen, bij je thuisbezorgd. Of het nou gaat om automatten voor de Chevrolet Spark of automatten voor de Chevrolet Captiva, je vindt het hier allemaal.

Niet goed, geld terug en twee jaar garantie

Al onze automatten hebben de originele pasvorm en een identieke bevestigingsmethode aan de matten die je nu in de auto hebt liggen. We zijn zo overtuigd van onze op maat gemaakte automatten dat we een ‘niet goed, geld terug garantie’ aanbieden en liefst twee jaar garantie geven op je matten. Dat geeft wel aan hoeveel vertrouwen we in onze automatten hebben.

Voer gewoon het kenteken van je auto in

Je vindt de juiste matten door simpelweg het kenteken van je auto in te voeren, of je zoekt op merk en model. Wij kennen elke auto en zorgen dat we matten maken in de originele pasvorm. Daarnaast zijn onze automatten van de beste kwaliteit. Of het nou gaat om automatten voor Chevrolet Spark of automatten voor Chevrolet Captiva, je krijgt alleen de beste kwaliteit matten binnen drie dagen bij je thuis geleverd. De matten van Chevrolet zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kennen de hoogste classificeringen.

Mat met een wat hogere pool

We bieden de automatten aan in naaldvilt, velours classic en velours premium. Naaldvilt automatten zijn goedkoop en leverbaar in zwart en antraciet. De velours classic bestaat uit getuft materiaal, heeft uitstraling en is leverbaar in vijf verschillende kleuren. De afwerking is van nubuck en de stiksels kunnen in een kleur naar keuze worden aangebracht. Pronkstuk is echter de velours premium, een geweldige automat met een wat hogere pool. Deze mat biedt bovendien negentien verschillende afwerkingsopties. Daarnaast kunnen je automatten gepersonaliseerd worden.

Trots op het hoge rapportcijfer

Bij ons koop je alleen de beste matten met de originele pasvorm. De prijs- kwaliteitsverhouding is echter meer dan uitstekend. Het rapportcijfer van 9,2 dat we van onze klanten krijgen spreekt wat dat betreft boekdelen.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen