• 1. Gekozen merk & modelLada
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Lada?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Lada

Als u nieuwe automatten voor uw Lada nodig heeft, slaagt u bij Mijnautomatten.nl gegarandeerd. Hier kunt u uw automatten namelijk geheel naar wens samenstellen. Het begint met het materiaal. Gaat uw voorkeur uit naar automatten van naaldvilt, velours classic of velours premium? Naaldvilt heeft een robuuste uitstraling door de lusvormige pool. Velours Classic bestaat uit getuft tapijt, wat betekent dat er machinaal met duizenden kleine naaldjes draden in lusjes uit de stof worden getrokken. Dit zorgt voor een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit. Velours Premium heeft een lange pool, waardoor er maximale slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit kan worden gegarandeerd.

De afwerking van de automatten voorkomt rafelen

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een van de materialen, wordt het tijd om ook een keuze te maken voor de afwerking. Deze rand om de automatten Lada ziet er niet alleen mooi uit, het gaat ook slijtage in de vorm van rafelen tegen. Kiest u voor een stijlvolle rand van nubuck leer, een basis afwerking met garen of een praktische afwerking met een geweven band? Net zoals de kleur van de mat heeft u ook voor de afwerking van de automatten de keuze uit een breed scala aan kleuren.

Verleng de levensduur van de automatten met een hakplaat

Natuurlijk mag een hakplaat ook niet ontbreken in de automatten. Dit is de plek waar uw voet het meeste op de automat rust en waar de kans op slijtage dus het grootste is. Door de hakplaten wordt deze slijtage tegengegaan en hiermee verlengt u direct de levensduur van de matten voor uw Lada. Let er wel op dat bij het velours premium materiaal geen hakplaat wordt aangebracht.

Ontvang twee jaar garantie op de automatten voor uw Lada

Natuurlijk wil het team van Mijnautomatten.nl niets liever dan dat u voor de volle 100% tevreden gaat zijn met uw automatten. Daarom ontvangt u maar liefst twee jaar garantie op de automatten, zodat u zeker weet dat de automatten ook na een lange periode nog in de best mogelijke staat zijn. Heeft u op dit moment een vraag over het aanbod of over de mogelijkheden die er zijn met uw Lada? Aarzel dan niet langer en neem contact op met de klantenservice. Er wordt graag met u meegedacht en u ontvangt altijd een passend advies voor de Lada waar u op dit moment in rijdt.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen