• 1. Gekozen merk & modelCitroen
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Citroën

Automatten Citroën beschermen het interieur van uw auto tegen vocht en vuil. Doordat de automatten altijd in de auto liggen moeten ze tegen alle weersomstandigheden bestand zijn: van sneeuw tot regen, modder en zand. Iedere keer dat u instapt neemt u namelijk een beetje vuil mee naar binnen onder uw schoenen. Automatten voor Citroën voorkomen dat dit vuil in de bekleding van uw auto komt. Wij zijn bekend met uw auto en leveren precies de automatten voor uw Citroën die u nodig heeft. Deze hebben exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele matten.

Automatten voor alle modellen Citroën

Op mijnautomatten.nl vindt u automatten voor alle automodellen. Om de perfect passende automatten voor uw model te vinden, is het belangrijk om in te voeren in welk jaar uw auto is gebouwd. Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken. U kunt onder andere kiezen voor nieuwe automatten voor Citroën C1 en automatten voor Citroën C3. Ook voor oude modellen, zoals de 2CV, produceren wij automatten. Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland. Elke bestelling wordt hier met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Automatten voor Citroën C1

De Citroën C1 is een populaire auto die onder andere een goede oplossing biedt voor vervoer in de stad. Als uw automatten versleten zijn of u een occasion heeft aangeschaft en de auto graag naar eigen smaak wilt inrichten, kunt u op mijnautomatten.nl precies de automatten bestellen die u nodig heeft. Deze hebben exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele matten.

Automatten voor Citroën C3

Ook voor de Citroën C3 en nog vele andere modellen produceert mijnautomatten.nl hoogwaardige automatten. De automatten zijn bestand tegen intensief gebruik. Wij geven dan ook standaard 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten. Als u nu bestelt, heeft u uw nieuwe automatten al binnen 3 werkdagen in huis.

Verschillende soorten automatten

U kunt zelf uw nieuwe automatten voor uw Citroën samenstellen. Stoffen automatten worden gemaakt van naaldvilt of velours. Bij mijnautomatten.nl heeft u zelfs de keuze uit twee verschillende soorten velours, classic en premium. Alle stoffen zijn vuilafstotend, waardoor vocht en vuil zich minder snel aan de stof hecht. Hierdoor zijn de matten eenvoudig schoon te maken.

Naaldvilt automatten: voordelig en duurzaam

Naaldvilt is de meest voordelige keuze. Deze functionele automat heeft een grove en stoere uitstraling door de lusvormige pool. Kiest u voor naaldvilt automatten dan geniet u van een relatief goede slijtvastheid. De mat is leverbaar in zwart en antraciet en is standaard voorzien van een hakplaat op de bestuurdersmat. Voor de afwerking van naaldvilt automatten kunt u kiezen uit garen of geweven band.

Velours automatten: een exclusieve uitstraling

Een velours automat heeft een stijlvolle uitstraling en heeft een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan naaldvilt. U kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende kleuren als u kiest voor een velours classic model: zwart, grafiet, blauw, rood en beige. De automatten kunt u dus mooi laten matchen met het interieur van uw auto. De matten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden en voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck. De velours premium automatten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het gebruikte tapijt heeft de beste specificaties als het gaat om comfort, uitstraling en slijtvastheid. Door de lange pool van 10 mm is de opnamecapaciteit van vuil superieur. Deze automatten zijn leverbaar in zwart, grafiet of beige. Ook voor de Velours Premium automatten kunt u kiezen voor een afwerking met geweven band of nubuck. Door de hoge kwaliteit is het plaatsen van een hakplaat niet nodig.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen