• 1. Gekozen merk & modelSeat
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Seat?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Seat

Bent u op zoek naar nieuwe automatten voor uw Seat? Wij zijn bekend met uw auto en leveren precies de automatten die u nodig heeft. Deze hebben exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele matten om het schuiven van de automatten te voorkomen. Zo bent u zeker van kwaliteit. De automatten worden precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Seat, welk model u ook rijdt. De automatten Seat hebben een 100% perfecte pasvorm, dat garanderen we.

De beste kwaliteit Seat automatten

Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland. Iedere bestelling wordt hier met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen van Nederlandse fabrikanten. Deze voldoen aan de hoogste classificering. Uw nieuwe automatten worden al binnen 3 dagen geleverd. Ook na uw aankoop blijft u genieten van onze service. Onze automatten zijn bestand tegen intensief gebruik. Wij geven standaard 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten.

Kies zelf uw afwerking

Bij mijnautomatten.nl kunt u zelf kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Match de matten met het interieur van uw auto voor een stijlvol interieur. Alle opties kunt u bekijken en selecteren tijdens de bestelprocedure.

Automatten van naaldvilt

Naaldvilt heeft een stoere en stevige uitstraling. De naaldvilt automatten zijn relatief slijtvast en leverbaar in twee verschillende kleuren: zwart en antraciet. Deze matten beschikken standaard over een hakplaat op de bestuurdersmat. Qua afwerking kunt u kiezen uit garen of geweven band. Naaldvilt is sterk en functioneel en de meest voordelige keuze.

Velours classic automatten

Velours automatten hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van getuft materiaal. De fijnharige korte pool voelt zacht aan en geeft een luxueuze uitstraling. Daarnaast hebben deze matten een hoge slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit. U kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. Voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck en optioneel kunt u een hakplaat selecteren.

Velours premium automatten

Kiest u voor velours premium automatten, dan kiest u voor de allerhoogste kwaliteit. Deze matten hebben beste specificaties als het gaat om comfort, slijtvastheid en uitstraling. De iets langere pool van 10 mm zorgt ervoor dat de opnamecapaciteit van vuil nog hoger is dan bij de andere opties. Kies uit de kleuren zwart, grafiet of beige. Ook voor de Velours Premium automatten kunt u kiezen voor een afwerking met geweven band of nubuck. Bij deze hoogwaardige kwaliteit is plaatsing van een hakplaat niet nodig.

Automatten voor Seat Leon

Mijnautomatten.nl maakt automatten voor ieder Seat model, waaronder automatten voor de Seat Leon. Voor de perfecte pasvorm is het bouwjaar van uw auto van belang. Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? Zoek dan op kenteken voor het juiste bouwjaar en model. Wij garanderen de perfecte pasvorm doordat wij uw auto kennen. U krijgt uw automatten voor uw Seat Leon in precies dezelfde vorm als uw originele matten, met dezelfde beveiligingsmethode. Doordat u een ruime keuze heeft uit materiaalsoorten en kleuren kunt u de automat zelf zo stylen dat deze perfect in uw interieur past.

Automatten voor Seat Mii

Ook voor nieuwe modellen, zoals de Seat Mii, ontwerpen wij perfect passende automatten. De automatten Seat Mii zijn verkrijgbaar in naaldvilt, velours classic en velours premium. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauwe of rode uitvoering voor een opvallende en stijlvolle automat in uw stoere Seat Mii. Met de randafwerking stelt u automatten samen die helemaal voldoen aan uw wensen en eisen.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen