• Afwerkingen

  Ruime keuze in afwerkingen

  Nadat u de kleur en het materiaal voor uw nieuwe automatten heeft gekozen, kunt u ook nog kiezen voor de manier waarop de mat wordt afgewerkt. De gesneden mat moet namelijk voorzien worden van een afwerkrand die ervoor zorgt dat de mat niet gaat rafelen. Kiest u voor een simpel garen in dezelfde kleur als de mat of voor een afwijkende randkleur in nubuck? Of een geweven band met een fraai stiksel in de kleur van uw keuze? Het kan allemaal bij Mijnautomatten.nl!

 • Garen

  Als u voor garen kiest, wordt de rand gefestonneerd met een stevige, slijtvaste draad. Deze optie is alleen beschikbaar bij de matten van naaldvilt. U heeft de keuze uit zwart of antraciet garen.

 • Geweven band

  De afwerking met geweven band is altijd zwart, maar u kunt zelf kiezen welke kleur het stiksel krijgt. Zo kunt u heel subtiel zorgen voor een stijlvol detail dat past bij uw auto of bij uw karakter. U kunt kiezen voor een stiksel in zwart, grafiet, beige, blauw, rood, geel, groen, bruin, oranje, roze, zilver of wit. Deze afwerking is zowel leverbaar bij naaldvilt als bij velours matten.

 • Nubuck

  De derde afwerkingsmogelijkheid die we bieden heet nubuck. Dit is een kunststof bies met een luxe leeruitstraling, leverbaar in 7 kleuren. De nubuck afwerking is alleen te combineren met de velours matten. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, grafiet, beige, blauw, geel, groen of rood. Het stiksel is in dezelfde kleur als de omranding.