• Automatten bevestiging

 • Automatten die altijd passen

  Bent u toe aan nieuwe vloermatten voor uw auto? Dan is het natuurlijk van groot belang dat het vastzetten van de automatten niet voor onnodige frustraties zorgt. Daarom zorgen wij voor een set die niet is te onderscheiden van uw originele automatten. Bevestiging en pasvorm zijn beide optimaal op uw type auto afgestemd. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u nieuwe automatten gaat vastzetten.

  Hoe gaat dat in zijn werk? Meer hierover leest u op deze pagina.

  Waarom is een juiste automatten bevestiging zo belangrijk?

  Het is om verschillende redenen belangrijk dat automatten goed passen en vastgezet kunnen worden. Denk hierbij aan:

  • Het voorkomen van schuiven van de automatten, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen tijdens het rijden
  • Een esthetisch mooie resultaat doordat de automatten goed aansluiten. Dit zorgt voor een beter verzorgde uitstraling, in tegenstelling tot de rommelige indruk van een slecht passende automat
  • Het vastzetten van de automatten zorgt voor minder frustraties wanneer de bevestiging gelijk is aan die van de originele matten. Dat zorgt ervoor dat de nieuwe mattenset zonder problemen aansluit op de oude bevestigingspunten

  Daar houden wij uiteraard rekening mee bij het vervaardigen van onze automatten. Bevestiging moet immers een fluitje van een cent zijn, zodat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt.  Origineel:

  bevestiging
 • Automatten vastzetten zonder problemen

  Daarom maken wij alle bestelde automatten met zorg op maat. Op die manier leveren wij gegarandeerd pasklare automatten met een bevestiging die niet afwijkt van de originele bevestigingspunten. De automatten vastzetten wordt daardoor een peulenschil.

  Hiervoor werken wij met een computergestuurde snijmachine. Wij beschikken over duizenden digitale tekeningen, van vrijwel alle modellen van ieder bekend automerk. Dat levert een perfecte pasvorm op, waarbij dus ook de originele bevestiging van de automatten niet over het hoofd wordt gezien. Alles om het vastzetten van de automatten voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

  Natuurlijk houdt onze service niet op bij zorgen voor een gemakkelijke bevestiging van de automatten. Ook voor de beste kwaliteit en service bent u bij ons aan het juiste adres.

  Met de automatten bevestiging zit het dus wel goed, zoals u heeft kunnen lezen. Natuurlijk is dat niet het enige waar uw nieuwe automatten aan moeten voldoen. Want ook al is automatten vastzetten zo gepiept, het liefst heeft u er daarna voor de komende jaren geen omkijken meer naar.

  Automatten met lange levensduur

  Wij werken met rubber of hoogwaardige tapijtsoorten, om een lange levensduur te kunnen garanderen. Automatten krijgen immers nogal wat te verduren. Het hele jaar door zijn ze aan slijtage onderhevig door schoenen die eroverheen schuiven. Om nog niet te spreken over mee naar binnen gelopen vocht, viezigheid, steentjes, strooizout en ga zo maar door. Juist daarom maken wij al onze automatten van tapijtsoorten van erkende, Nederlandse leveranciers. Bij ons treft u geen goedkope materialen uit het buitenland aan zodat u nog lang na de bevestiging van de automatten kunt genieten.

  Materialen en randafwerking

  U heeft hierbij de keuze uit Naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium. Al deze matten zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar met de keuzes geeft u net die persoonlijke touch aan het interieur van uw auto met een mattenset die echt past bij uw persoonlijke voorkeur en stijl. Automatten die écht goed passen zijn immers ook een kwestie van persoonlijke voorkeuren.

  Dat komt ten slotte nog terug in de randafwerking. Dit gebeurt bij ons nog altijd door een ervaren medewerker op de naaimachine. Daarmee verenigen wij in ons productieproces dus het beste van twee werelden: maatwerktechnologie met de ambachtelijke touch van jarenlange ervaring. Ook hierin heeft u de keuze uit verschillende opties, namelijk garen, geweven band of nubuck, om net dat laatste stukje persoonlijkheid in de automatten te vastzetten.

  Ontdek ook het gemak van automatten bevestiging op maat

  Enthousiast geworden? Ontdek dan de vele voordelen van onze perfect passende automatten voor uzelf. Kies het model en bouwjaar van uw auto, of voer het kenteken in en ga door naar de volgende stap: het kiezen van het materiaal en de randafwerking.

  Na het bestellen heeft u de mattenset met 3 - 5 werkdagen in huis. Alles wat u dan nog hoeft te doen, is de automatten vastzetten. En zoals u heeft kunnen lezen is dat een fluitje van een cent. Voor u het weet kunt u weer jaren genieten van een frisse uitstraling met uw perfect passende automatten.