• 1. Gekozen merk & modelBMW
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw BMW?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor BMW

Zelfs BMW automatten worden op een bepaald moment oud. Ze slijten en zijn niet meer schoon te krijgen. De staat van de matten wordt een doorn in het oog en passen niet langer bij de rest van de auto. Gelukkig bestelt u hier nieuwe BMW automatten. De matten hebben de originele pasvorm. En het mooie is dat u de BMW automatten heel snel- al binnen drie dagen- geleverd krijgt.

Vul gewoon uw kenteken in of geef merk en model aan

Welke automatten voor uw BMW u precies moet hebben? Heel simpel, dit checkt u door uw kenteken in te voeren en anders het merk en model van de BMW die u rijdt aan te geven. Zo vindt u gegarandeerd automatten van BMW in de juiste pasvorm. Wij kennen namelijk uw auto en leveren daar precies de matten bij die passen. De door ons geleverde matten – bijvoorbeeld automatten voor de BMW 1-serie - hebben exact dezelfde bevestigingsmethode als de originele BMW automatten. Ze liggen dus meteen als gegoten.

Alleen gebruik van hoogwaardige materialen

Wij staan voor automatten van de beste kwaliteit en garanderen een snelle levering. Bovendien maken we alleen gebruik van hoogwaardige materialen van de hoogste classificering om de automatten te maken. We hebben zoveel vertrouwen in de automatten voor BMW 1-serie en al onze andere matten, dat we standaard twee jaar garantie geven op onze vloermatten. We bieden onze automatten overigens in drie verschillende materialen aan: naaldvilt, velours classic en velours premium.

Naaldvilt en de velours classic en premium

Automatten van naaldvilt zijn de meest voordelige optie. Deze matten leveren we in de kleuren zwart en antraciet. Er zijn bij naaldvilt diverse afwerkingsmogelijkheden mogelijk. Velours Classic is gemaakt van getuft materiaal. Dit is een meer luxe mat, die zacht aanvoelt en uitstraling heeft. Deze mat is er in vijf kleuren en afgewerkt met nubuck. Het stiksel kan in een kleur naar keuze geleverd worden. Dé topmat is echter de velours premium, een mat van de hoogste kwaliteit met een iets hogere pool. De mat is beschikbaar in liefst negentien verschillende afwerking opties.

Trots op een 9,2 als rapportcijfer van onze klanten

Van onze klanten krijgen we een 9,2 als rapportcijfer, en dat zegt heel erg veel. Zij roemen de originele pasvorm en de snelle levering. Ook zijn ze content met de leuke personalisatie mogelijkheden die we bieden. Ga vandaag nog automatten kopen voor uw BMW, zodat u weer keurig en netjes de weg op kan.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen