• 1. Gekozen merk & modelToyota
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Toyota?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Toyota

Zijn uw automatten versleten aan vervanging toe? Bij mijnautomatten.nl vindt u precies de automatten die u nodig heeft voor uw Toyota, met exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw oude automatten. Voer uw kenteken in of zoek op merk en model om eenvoudig en snel uw nieuwe automatten samen te stellen. U kunt onder andere kiezen uit automatten voor Toyota Aygo, automatten voor Toyota Yaris en automatten voor overige Toyota modellen. Wij hebben een eigen fabriek in Nederland, waar elke bestelling met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. Uiteraard maken we hierbij gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Vaak zijn de automatten beter dan de matten die u kreeg toen u de auto nieuw kocht.

Zelf uw automatten voor Toyota samenstellen

Tijdens het overzichtelijke online bestelproces kunt u zelf uw automatten voor Toyota samenstellen. U kiest zelf het materiaal, de kleur en de gewenste afwerking. U heeft een ruime keuze uit materialen, kleuren en afwerkingen zodat u de automatten helemaal kunt laten aansluiten bij het interieur van uw auto. Na bestelling gaan wij direct voor u aan de slag, waardoor uw nieuwe automatten al binnen drie werkdagen bij u thuis worden geleverd.

Naaldvilt automatten

Naaldvilt is een ruw en functioneel materiaal dat een stoere uitstraling heeft. Deze mat wordt gemaakt met een lusvormige pool, waarbij op dezelfde wijze als bij een naaimachine een onder- en een bovendraad door elkaar worden gelust. De naaldvilt automatten hebben een goede slijtvastheid en zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en antraciet. Standaard is deze automat voorzien van een hakplaat op de bestuurdersmat. Voor de afwerking van uw naaldvilt automatten kunt u kiezen uit garen (gefestonneerd) of geweven band.

Automatten van velours

Automatten van velours hebben een luxe uitstraling dankzij de matte glans. Ook voelen deze automatten comfortabel en zacht aan. Het tapijt wordt zo zacht doordat het is getuft. Met een machine worden er met duizenden kleine naaldjes draden in lusjes uit de stof getrokken, die vervolgens worden doorgesneden. Hierdoor ontstaat er een fijnharige korte pool die zacht aanvoelt en een exclusieve uitstraling geeft. Stof en vuil blijft op de mat liggen, waardoor u deze eenvoudig uit kunt kloppen. Bovendien hebben deze matten een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan automatten van naaldvilt. U kunt kiezen voor een Velours Classic variant of automatten van het hoogwaardige Velours Premium. De Velours Classic heeft een pool van 8 mm en is leverbaar in vijf kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. De automatten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden en voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck. De Velours Premium heeft een iets langere pool van 10 mm. Dit zorgt ervoor dat de opnamecapaciteit van vuil nog hoger is. Deze automatten zijn leverbaar in zwart, grafiet of beige. Ook voor de Velours Premium automatten kunt u kiezen voor een afwerking met geweven band of nubuck. De plaatsing van een hakplaat is bij deze hoge kwaliteit niet nodig.

Automatten eenvoudig en snel online bestellen

Op mijnautomatten.nl kunt u eenvoudig en snel uw gewenste automatten samenstellen en bestellen. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine kunnen wij een exacte pasvorm garanderen. We beschikken over de digitale sjablonen voor duizenden auto’s, waardoor we onder andere perfect passende automatten voor Toyota Aygo en automatten voor Toyota Yaris produceren. Door te zoeken op merk, model en bouwjaar kunt u gemakkelijk uw nieuwe automatten bestellen. Als u uw kenteken uit uw hoofd weet kunt u ook snel op kenteken zoeken. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van Nederlandse fabrikanten, die voldoen aan de hoogste classificering. Binnen 3 werkdagen worden uw nieuwe automatten thuis geleverd.
  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen