• 1. Gekozen merk & modelMini
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Mini?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Mini

U heeft onlangs een Mini gekocht of bent al enkele jaren erg tevreden met uw auto. Echter ziet u dat de automatten tekenen van slijtage vertonen of de kleur is niet helemaal naar wens. In beide gevallen is het zeker een verstandige keuze om op maat gemaakte automatten Mini via Mijnautomatten.nl te bestellen. De matten worden gemaakt in de fabriek in Nederland en hierdoor kunt u vertrouwen op een erg snelle levertijd. Bent u benieuwd wat voor mogelijkheden er zoal zijn voor uw bouwjaar? In dat geval kunt u de automatten voor Mini alvast online bekijken.

Kwalitatief goede automatten voor uw Mini Cooper

Wist u dat iedere automat een originele pasvorm heeft? Hierdoor weet u te allen tijde zeker dat de automatten voor uw Mini Cooper perfect bij de stijl van uw wagen aansluiten. U heeft via Mijnautomatten.nl altijd de keuze uit matten voor de R56, R53 en de Austin Cooper. Weet u niet voor de volle 100% zeker in wat voor type of bouwjaar u rijdt? Maak het uzelf in dat geval gemakkelijk door te zoeken op uw kenteken. Zo weet u in slechts een paar seconden welke automatten voor Mini Cooper u moet bestellen!

Mini Countryman automatten worden gemaakt van hoge kwaliteit

De automatten Mini Countryman worden gemaakt van voordelig naaldvilt of een van de twee hoge kwaliteiten velours. Met wat voor type automat kleedt u graag het interieur aan? U heeft de keuze uit een klassieke zwarte of donkergrijze variant of u kunt er juist voor kiezen om de matten uit te laten voeren in een felle en opvallende kleur. U ontvangt standaard twee jaar garantie op de automatten voor uw Mini en u kunt in alle gevallen bouwen op een uitstekende kwaliteit.

Voorkom dat de automatten rafelen met een fraaie afwerking

U wilt natuurlijk wel lang genieten van de hoogwaardige kwaliteit. Daarom is het verstandig om de automatten te voorzien van een fraaie afwerking. U voorkomt hiermee dat de matten gaan rafelen. Met een afwerking van nubuck, een band die geweven is op de mat of garen is er ook voor u altijd wel een mooie oplossing. De levering vindt binnen drie werkdagen plaats en voor meer informatie of vragen kunt u in alle gevallen terecht bij de ervaren klantenservice van Mijnautomatten.nl.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen