• 1. Gekozen merk & modelPeugeot
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Peugeot

Op zoek naar pasklare Peugeot automatten? Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland, waar voor ieder automerk en model precies de automatten worden gemaakt die u nodig heeft. Deze automatten op maat passen naadloos in uw auto. Ze hebben namelijk de perfecte pasvorm en hebben dezelfde bevestigingsmethode als uw originele matten. Na montage blijven de automatten voor Peugeot muurvast op hun plek zitten. U kunt op mijnautomatten.nl eenvoudig uw kenteken of automodel invoeren. De geschikte vloermatten voor uw auto worden dan getoond. Deze kunt u zelf nog verder personaliseren.

Personaliseren van uw automatten

Op Mijnautomatten.nl kunt u zelf het materiaal, de kleur en de afwerking van uw automatten kiezen. Wij kennen uw auto en produceren onder andere perfect passende automatten voor de Peugeot 107 en automatten voor Peugeot 206. Deze hebben exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele matten.

Kies voor voordelige naaldvilt automatten

Naaldvilt automatten vindt u over het algemeen in nieuw geleverde auto's. De automatten zijn gemaakt van een grof materiaal. Als u vuil in uw auto loopt, valt dit diep in het materiaal. Hierdoor blijven de naaldvilt matten er lang schoon uit zien. Het is uiteraard wel belangrijk om de matten regelmatig te reinigen. Naaldvilt is stevig en heeft een goede slijtvastheid. Op Mijnautomatten.nl kunt u zelf de kleur selecteren van uw naaldvilt automat. U heeft de keuze uit antraciet of grijs. Ook de afwerking, garen of geweven band, kunt u zelf eenvoudig online selecteren. Deze automat heeft standaard een hielplaat.

Ga voor luxueuze velours automatten

Voor een exclusieve touch in het interieur van uw auto kiest u voor zachte velours automatten. Deze automatten worden vaak gebruikt om de auto in een handomdraai te voorzien van een luxueuze uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en heeft een matte glans, waardoor ze een strakke en mooie uitstraling geven aan de auto. Velours automatten zijn gemakkelijk schoon te maken doordat vuiligheid op de mat blijft liggen. Op Mijnautomatten.nl heeft u de keuze uit velours classic en velours premium. De classic variant heeft een hogere slijtvastheid en vuilopname capaciteit dan automatten van naaldvilt. De luxe automat heeft een pool van 8 mm en is leverbaar in vijf kleuren, zodat u altijd een kleur vindt die prachtig in het interieur van uw auto past. Kies uit zwart, grafiet, beige, blauw en rood. Deze matten kunnen optioneel met een hakplaat geleverd worden en voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck. Velours premium is van de allerhoogste kwaliteit en heeft de beste specificaties op het gebied van comfort, uitstraling en slijtvastheid. Deze automat heeft een iets langere pool van 10 mm. Hierdoor is de opnamecapaciteit van vuil nog hoger dan bij de classic uitvoering. Kies uit de kleuren zwart, grafiet of beige en een afwerking met geweven band of nubuck. De plaatsing van een hakplaat is overbodig vanwege de hoge kwaliteit.

Automatten Peugeot: alle modellen

Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland en biedt perfect passende automatten voor alle modellen en bouwjaren van Peugeot auto's. Voer uw kenteken in of zoek op merk en model om uw automatten uit te zoeken. In het assortiment vindt u onder andere automatten voor Peugeot 206 en automatten voor Peugeot 107. Dit populaire model was jarenlang een van de best verkochte modellen. Tegenwoordig is de Peugeot 107 alleen nog verkrijgbaar als occasion. Door nieuwe en frisse automatjes te kopen voor de Peugeot 107, past u uw occasion in een handomdraai aan naar uw eigen smaak. Daarnaast houdt u het interieur schoon. Zonder goede automat zal vocht en vuil in de bekleding van uw auto trekken, waardoor de bekleding steeds lelijker wordt.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen