• 1. Gekozen merk & modelLexus
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Lexus?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Lexus

Bent u op zoek naar automatten voor uw Lexus? Bijvoorbeeld omdat uw huidige automatten hoog nodig aan vervanging toe zijn of omdat u niet tevreden bent met het huidige design in uw auto? In beide gevallen gaat u gegarandeerd slagen bij Mijnautomatten.nl. U bent er altijd van verzekerd dat de pasvorm perfect gaat zijn, dat de kwaliteit uitzonderlijk is en dat uw bestelling razendsnel wordt verzonden. Naar wat voor soort materiaal gaat uw voorkeur uit? U heeft voor de automatten voor Lexus de keuze uit naaldvilt, velours classic en velours premium.

U bent altijd verzekerd van de perfecte pasvorm

U kiest uit tientallen soorten automatten voor de Lexus IS200 en de Lexus RX. Nadat u het type auto online heeft geselecteerd waar u in rijdt, kunt u de perfecte automatten eenvoudig en snel samen gaan stellen. Allereerst kiest u voor het type materiaal, om vervolgens de afwerking die u prefereert uit te zoeken. Kiest u voor een geweven band, garen of stijlvol nubuck leer? Het is maar net wat u het liefste ziet en wat het beste bij het interieur van uw Lexus past. Ook worden de automatten geproduceerd met een hakplaat, zodat de automatten vele malen langer meegaan en meer grip bieden als u rijdt op de weg.

De automatten worden binnen drie werkdagen geleverd

Omdat u de automatten voor uw Lexus geheel naar eigen wens samenstelt, is de bestelling die u plaatst uniek. Dit betekent dat uw bestelling in de fabriek in Nederland wordt geproduceerd en dat de afwerking met de hand wordt gedaan. U kunt na het plaatsen van de bestelling de order binnen drie werkdagen in huis verwachten. Zijn de automatten voor uw Lexus toch niet helemaal naar wens? In dat geval krijgt u gewoon uw geld terug. Naar wat voor soort stijl gaat uw voorkeur uit?

U bent verzekerd van de bevestigingsmethode

Ieder merk heeft weer een andere bevestigingsmethode voor de automatten. Daarom wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de automatten met de juiste bevestiging wordt geleverd. Maakt u zich maar geen zorgen, de juiste gaten worden aangebracht tijdens het snijproces. Ook worden de juiste doppen voor de Lexus aangebracht, waardoor u direct verzekerd bent van de juiste bevestiging. Voor vragen over de automatten of voor een advies op maat, helpt de behulpzame klantenservice u graag verder.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen