• 1. Gekozen merk & modelRenault
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Renault

Met de juiste automatten voor Renault voorkomt u slijtage van de originele bekleding en beschadiging door vuil. Automatten bieden niet alleen praktische voordelen, maar zorgen er ook voor dat u het interieur van uw auto naar eigen smaak kunt aanpassen. Bij het kopen van nieuwe automatten voor uw Renault is het belangrijk om rekening te houden met de materiaalkeuze, afwerking en kleur. Bij mijnautomatten.nl kunt u uw nieuwe automatten volledig personaliseren. Doordat wij uw auto kennen, leveren we precies de automatten die u zoekt. Deze hebben exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele automatten. Vind snel de juiste matten voor uw auto door te zoeken op kenteken of op merk en model.

Personaliseer uw automatten

Op mijnautomatten.nl kunt u uw nieuwe automatten helemaal naar eigen smaak personaliseren. Kies voor naaldvilt, velours classic of velours premium als materiaal en selecteer de gewenste kleur en afwerking. Wij produceren luxe automatten voor alle modellen Renault, zoals automatten voor Renault Twingo en automatten voor Renault Clio.

Automatten van de hoogste kwaliteit

Naaldvilt heeft een robuuste look en is sterk en functioneel. Deze vloermatten hebben goede grip en zand en vuil zijn hierop niet goed te zien. Een ander voordeel van dit type automat is de lage prijs. De naaldvilt automat wordt gemaakt met een grove lusvormige pool waardoor deze automatten een relatief goede slijtvastheid hebben. Personaliseer uw automatten door te kiezen voor zwart of antraciet en te kiezen voor een afwerking met garen of geweven band. De naaldvilt automatten zijn standaard voorzien van een hakplaat op de bestuurdersmat.

Stijlvolle velours automatten

Met velours automatten geeft u uw auto een persoonlijke en luxe uitstraling. De automatten hebben een matte glans en voelen zacht en comfortabel aan. U kunt kiezen uit velours classic en velours premium. Velours classic heeft een pool van 8 mm en een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan de automatten van naaldvilt. De velours classic automatten zijn leverbaar in vijf kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. U kunt zelf besluiten of u wel of geen hakplaat aan de bestuurderszijde wenst. Velours premium automatten hebben de allerhoogste kwaliteit en de beste specificaties. Deze matten gaan het langst mee, bieden het meeste comfort en hebben de ultieme luxe uitstraling. Leverbaar in zwart, grafiet of beige zodat u altijd een mooie kleur vindt die matcht met uw interieur. Dankzij de hoge kwaliteit is het plaatsen van een hakplaat niet nodig. Bij de velours automatten kunt u kiezen uit een afwerking met geweven band of nubuck.

Automatten voor ieder model Renault

Is uw huidige mattenset oud en versleten of misschien niet meer goed schoon te krijgen? Op mijnautomatten.nl bestelt u eenvoudig en snel nieuwe automatten. De automatten voor uw Renault hebben altijd de perfecte pasvorm, of u nu op zoek bent naar automatten voor een Renault Clio, automatten voor een Renault Twingo of automatten voor een ander model. Wij kennen uw auto waardoor uw nieuwe set precies dezelfde pasvorm en bevestigingsmethode heeft als uw oude mattenset. De automatten zijn bestand tegen intensief gebruik en u ontvangt 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten.

Automatten voor uw Renault bestellen

Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland waar we gebruik maken van uitsluitend hoogwaardige materialen van Nederlandse fabrikanten. Hier wordt uw bestelling met de grootste zorg en vakmanschap uitgevoerd. Bij ons kunt u kiezen uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Match uw matten met het interieur van uw auto voor een luxe uitstraling. Tijdens de bestelprocedure kunt u alle opties bekijken en uw keuze maken. Binnen 3 werkdagen heeft u uw nieuwe automatten in huis!.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen