• 1. Gekozen merk & modelHyundai
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Hyundai

U bent op zoek naar een nieuwe set matten voor Hyundai. Omdat uw huidige mattenset oud en versleten is en de automatten schoonmaken geen optie meer is. Het kan natuurlijk ook zijn dat u het interieur van uw Hyundai een mooie update wilt geven. U wilt dan wel zeker weten dat uw nieuwe automattenset van een perfecte kwaliteit is en uw nieuwe automatten precies dezelfde pasvorm en bevestigingsmethode heeft als uw oude set. Bij Mijnautomatten.nl bent u aan het juiste adres. Wij kennen uw auto en hebben een eigen productielijn in Nederland, waar elke bestelling met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. Zoek op uw kenteken of op merk, model en bouwjaar om zelf uw nieuwe mattenset samen te stellen. Wij maken onder andere automatten voor Hyundai Getz en automatten voor Hyundai i10.

Kies het materiaal voor uw nieuwe automattenset

U kunt kiezen voor nieuwe vloermatten van rubber, naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium. Naaldvilt is de meest voordelig keuze. Dit materiaal is sterk en functioneel en heeft een goede slijtvastheid. Het ruwe materiaal zorgt ervoor dat zand en stof niet goed zichtbaar zijn op de automatten. Dankzij het ruwe materiaal is grof vuil, zoals modder en bladeren, lastiger te verwijderen dan bij velours varianten.

Velours Classic is gemaakt van getuft materiaal met een wat luxere, zachte uitstraling. Getuft wil zeggen dat machinaal met duizenden kleine naaldjes draden in lusjes uit de stof worden getrokken, die vervolgens worden doorgesneden. Dit zorgt voor een fijnharige korte pool van 8 mm die zacht aanvoelt en een luxueuze uitstraling geeft. Bovendien hebben deze matten een hogere slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit dan naaldvilt automatten en zijn ze makkelijker uit te kloppen.

Velours Premium is onze topmat, vervaardigd van de hoogste kwaliteit tapijt met een iets hogere pool. Deze matten hebben de beste specificaties als het gaat om comfort, uitstraling en slijtvastheid. De Velours Premium heeft een iets langere pool van 10 mm waardoor de opnamecapaciteit van vuil nog hoger is dan van de Velours Classic automat.

Kleur en afwerking van uw automatten voor Hyundai selecteren

De naaldvilt automatten zijn leverbaar in zwart en antraciet, met diverse afwerkingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit garen (gefestonneerd) of geweven band in verschillende kleuren. Deze automat is standaard voorzien van een hakplaat. De Velours Classic mattenset is verkrijgbaar in vijf kleuren (zwart, grafiet, beige, blauw en rood) afgewerkt met nubuck of stiksel in kleur naar keuze. Het plaatsen van een hakplaat is optioneel. Met de afwerking van de Velours Premium automatten kunt u vele kanten op. U heeft de keuze uit maar liefst 19 verschillende afwerkingsmogelijkheden. De automatten zijn leverbaar in zwart, grafiet of beige. Ook voor de Velours Premium automatten kunt u kiezen voor een afwerking met geweven band of nubuck. De plaatsing van een hakplaat is bij deze kwaliteit niet nodig.

Gemakkelijk online automatten bestellen

Via het overzichtelijke online bestelproces kan automatten kopen snel en eenvoudig voor vrijwel ieder merk en model auto op Mijnautomatten.nl. Of u nu op zoek bent naar automatten voor Hyundai Getz, automatten voor Hyundai i10 of een ander model. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine kunnen wij een exacte pasvorm garanderen en we beschikken over de digitale sjablonen voor duizenden auto’s. In onze eigen fabriek in Genemuiden wordt het juiste materiaal geselecteerd en computergestuurd in exact de juiste vorm gesneden. Vervolgens worden uw matten met de hand afgewerkt volgens uw wensen en voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw Hyundai passen. Binnen drie werkdagen worden de matten bij u thuis afgeleverd. Snel, veilig en gemakkelijk. En bent u toch niet helemaal tevreden? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen