• 1. Gekozen merk & modelMazda
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Mazda

Steeds meer mensen kiezen voor de automatten Mazda van Mijnautomatten.nl. En dat is natuurlijk niet voor niets. U bent er in alle gevallen van verzekerd dat u een perfecte pasvorm kunt verwachten. Een pasvorm die tot op de centimeter nauwkeurig is in uw Mazda. Omdat de productie in de eigen fabriek in Nederland plaatsvindt, kan er te allen tijde een perfecte kwaliteit en de perfecte pasvorm worden gegarandeerd. Na het plaatsen van een bestelling kunt u deze binnen drie werkdagen in huis verwachten. En heeft u op dit moment vragen? Door de ruimschootse ervaring van meer dan 25 jaar in het vak, kan het team van Mijnautomatten.nl u uitstekend informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor uw Mazda.

Automatten voor vele Mazda modellen

Het maakt niet uit in wat voor Mazda u rijdt, u kunt in alle gevallen vertrouwen op een uitzonderlijke kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende automatten voor Mazda 2 en automatten voor Mazda 3. Voor de productie van iedere automat wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief goed tapijt. Het tapijt is afkomstig van Nederlandse fabrikanten en wordt in de eigen fabriek in Nederland verwerkt. De matten worden tot op de millimeter nauwkeurig gesneden door een computergestuurde snijmachine. U heeft hierdoor de perfecte pasvorm, Mijnautomatten.nl zo weinig mogelijk materiaalverlies.

De afwerking zorgt voor een fraaie finishing touch

Naast dat de matten van naaldvilt, velours classic of velours premium materiaal nauwkeurig en met de grootste precisie worden gesneden, wordt er natuurlijk ook gedacht aan de afwerking. Gaat uw voorkeur uit naar garen, nubuck leer of een geweven band? In alle gevallen heeft u een ruime keuze als het op de kleur aankomt en de matten worden gecontroleerd op de afwerkingskwaliteit. Zo weet u zeker dat u automatten van topkwaliteit in huis kunt verwachten!

Het samenstellen van de perfecte automatten voor uw Mazda

Bent u helemaal overtuigd van de voordelen die de automatten van Mijnautomatten.nl u te bieden hebben? Dan wordt het tijd om uw automatten volledig naar wens samen te gaan stellen. Zoek eenvoudig het model online uit waar u op dit moment in rijdt, selecteer het bouwjaar of vul simpelweg uw kenteken in. Zo weet u zeker dat u de juiste automatten in huis haalt. Is de bestelling toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! U kunt uiteraard gewoon uw geld terug krijgen.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen