• 1. Gekozen merk & modelSuzuki
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Suzuki?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Suzuki

Bent u op zoek naar nieuwe automatten voor Suzuki? Wij leveren exact de automatten die u nodig heeft, met een perfecte pasvorm en dezelfde bevestigingsmethode als uw originele matten. Vind snel de juiste matten voor uw auto door te zoeken op kenteken of uw automerk, model en bouwjaar in te vullen. Vervolgens bestelt u via het eenvoudige online bestelproces gemakkelijk de juiste automatten, zoals bijvoorbeeld automatten voor Suzuki Swift en automatten voor Suzuki Alto. U kiest het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking, zodat de automatten goed tot hun recht komen in het interieur van uw auto.

Automatten voor Suzuki van de hoogste kwaliteit

Mijnautomatten.nl heeft een eigen fabriek in Genemuiden. Hier wordt het juiste materiaal voor uw nieuwe luxe automatten geselecteerd en computergestuurd in exact de juiste vorm gesneden. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van Nederlandse fabrikanten, die voldoen aan de hoogste classificering. Vervolgens worden uw nieuwe automatten met de hand afgewerkt volgens uw wensen en voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw auto passen.

Stijlvolle velours automatten

Tijdens het bestelproces kunt u zelf uw materiaal uitzoeken. U kunt onder andere kiezen uit Velours Classic en Velours Premium.
Velours is een slijtvaste stof dat een hoge vuilopnamecapaciteit heeft. Deze automatten hebben een fijnharige korte pool die zacht aanvoelt en een exclusieve uitstraling geeft. De Velours Classic heeft een pool van 8 mm en u kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. Deze automatten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden. Voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck. De Velours Premium heeft de hoogst denkbare kwaliteit met de beste specificaties als het gaat om comfort, uitstraling en slijtvastheid. De matten hebben een iets langere pool van 10 mm waardoor de opnamecapaciteit van vuil nog hoger is. Kies uit zwart, grafiet of beige automatten en een afwerking met geweven band of nubuck. De plaatsing van een hakplaat is bij deze kwaliteit niet nodig.

Robuuste naaldvilt automatten

Naaldvilt automatten zijn matten gemaakt van een standaard, robuuste kwaliteit tapijt die veelal standaard in een nieuwe auto geplaatst worden. De naaldvilt automatten hebben een relatief goede slijtvastheid en zijn leverbaar in zwart en antraciet. De bestuurdersmat is standaard voorzien van een hakplaat. Voor de afwerking van naaldvilt automatten kunt u kiezen uit garen (gefestonneerd) of geweven band. De naaldvilt automatten zijn lager geprijsd dan de velours modellen en een uitstekende keuze als u op zoek bent naar budget automatten.

Veilig en gemakkelijk online automatten voor Suzuki bestellen

Mijnautomatten.nl heeft een overzichtelijk online bestelproces, waarmee u gemakkelijk nieuwe automatten voor Suzuki Swift, automatten voor Suzuki Alto en automatten voor andere modellen bestelt. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlands fabricaat. In de meeste gevallen is de kwaliteit van het gebruikte tapijt zelfs hoger dan van de matten die standaard bij auto’s worden geleverd. U kiest zelf het gewenste materiaal, naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium, de kleur en de afwerking. Door toevoeging van een gekleurde randafwerking of stiksel creëert u een geheel eigen stijl waardoor u de matten helemaal kunt afstemmen op het interieur van uw auto. Uiteraard wordt uw nieuwe set automattenset voorzien van de juiste bevestigingsdoppen voor uw auto, zodat u zeker weet dat ze goed passen en veilig vast blijven zitten tijdens het rijden. Uw nieuwe set automatten wordt binnen 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd en u heeft standaard 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten.
  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen