• 1. Gekozen merk & modelMitsubishi
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Mitsubishi?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Mitsubishi

Het maakt niet uit wat voor model Mitsubishi u rijdt en van welk bouwjaar uw auto is, via Mijnautomatten.nl zijn er altijd passende automatten voor Mitsubishi te bestellen. De matten hebben altijd de juiste pasvorm en door eigen fabricage in Nederland kan er in alle gevallen een uitstekende kwaliteit worden gegarandeerd. Benieuwd naar wat voor mogelijkheden en onmogelijkheden er allemaal zijn? Kijk in dat geval gerust eens verder en stel eenvoudig en snel de perfecte automatten voor uw eigen Mitsubishi samen.

Ontvang twee jaar garantie op de automatten van Mijnautomatten.nl

Wist u dat u op alle automatten standaard twee jaar garantie krijgt? Zo weet u zeker dat de matten volledig naar wens gaan zijn. De automatten Mitsubishi zijn slijtvast, kunnen tegen een stootje en zien er stijlvol uit. Door de speciale hakplaat is de mat vele malen duurzamer en u kunt de door u bestelde matten binnen drie werkdagen in huis verwachten. Iedere bestelling wordt geleverd met exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode.

Naar wat voor soort materiaal gaat uw voorkeur uit?

U heeft de keuze uit verschillende automatten, waaronder de automatten voor Mitsubishi Colt en de automatten voor Mitsubishi Space Star. Heeft u online het type auto geselecteerd waar u in rijdt en het bouwjaar? Dan kunt u de matten volledig naar uw wens samen gaat stellen. Als het aankomt op het materiaal heeft u de keuze uit rubber vloermatten, naaldvilt, velours premium en velours classic. De automatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn hierdoor perfect te combineren met de rest van het interieur.

Een brede keuze op het gebied van de afwerking van de matten

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het materiaal voor bijvoorbeeld automatten voor uw Mitsubishi Colt of automatten voor Mitsubishi Space Star, wordt het tijd om de afwerking online te selecteren. Met de juiste afwerking geeft u net die ene finishing touch aan de vloermatten en rafelen wordt voorkomen. Op het gebied van de afwerking heeft u de keuze uit garen, een geweven band of nubuck leder. Oftewel, een perfecte afwerking waardoor uw matten direct meer klasse uit gaan stralen. Naar wat voor soort materiaal en afwerking gaat uw voorkeur uit? U geeft het eenvoudig door als u de matten online gaat bestellen. Kunt u hulp gebruiken tijdens het proces van automatjes kopen? In dat geval staat de kundige klantenservice u graag te woord.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen