• 1. Gekozen merk & modelDacia
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Dacia?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Dacia

Bent u op zoek naar een nieuwe set automatten voor Dacia? Misschien is uw huidige automattenset oud en versleten of krijgt u de matten niet meer goed schoon. Met nieuwe automatten beschermt u het interieur van uw auto en geeft u het interieur een mooie update. Maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat de automatten van een perfecte kwaliteit zijn en uw nieuwe set precies dezelfde pasvorm en bevestigingsmethode heeft als uw oude mattenset.

Zelf automatten samenstellen voor uw Dacia

Bij Mijnautomatten.nl bestelt u eenvoudig perfect passende automatten voor vrijwel ieder model Dacia, zoals automatten voor Dacia Logan en automatten voor Dacia Duster. Zoek op kenteken of vul uw merk en model in om uw ideale automatten voor Dacia te selecteren en zelf het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking te selecteren.

Automatten van naaldvilt

U kunt kiezen uit verschillende materialen voor uw nieuwe automatten. Naaldvilt automatten zijn een goede en voordelige keuze. Deze matten bieden veel grip, en doorgaans zijn vuil en zand minder zichtbaar op een automat van naaldvilt. Het ruwe en robuuste materiaal bestaat uit een vezellaag dat wordt doorboord door duizenden naalden. Deze naalden zijn voorzien van weerhaken, waardoor de vezels in elkaar vast komen te zitten. De automatten hebben een relatief goede slijtvastheid en zijn leverbaar in zwart en antraciet. Standaard worden automatten van naaldvilt geleverd met een hakplaat op de bestuurdersmat. Een nadeel van dit soort automatten is dat er sneller (grof) vuil in blijft haken, en dat ze minder makkelijk schoon te maken zijn.

Automatten van velours

Automatten van velours voelen zacht aan en hebben een exclusieve uitstraling. Het textielproduct wordt getuft, dit wil zeggen dat een van tevoren ingestelde lengte aan garen met behulp van een naald door een rug geprikt wordt. Hierdoor ontstaan er allemaal lusjes, die vervolgens tijdens het tuften worden losgesneden. De automatten van velours hebben een mat glanzende oppervlakte en deze automatten zijn goed schoon te maken doordat zand en vuil op de oppervlakte blijft liggen. Bij Mijnautomatten.nl heeft u de keuze uit Velours Classic en Velours Premium automatten. De Velours Classic heeft een pool van 8 mm, een uitstekende levensduur en is leverbaar in vijf kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. De matten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden. De Velours Premium heeft een iets langere pool van 10 mm waardoor de opnamecapaciteit van vuil nog hoger is. De mat is leverbaar in zwart, grafiet of beige. Een hakplaat is niet nodig dankzij de premium kwaliteit.

Kies de afwerking voor uw automatten

Voor de afwerking van naaldvilt automatten kunt u kiezen uit garen (gefestonneerd) of geweven band. De velours automatten kunnen geleverd worden met een geweven band of nubuck. U kunt zelf de kleuren kiezen voor de band, waardoor u de automatten helemaal naar uw eigen smaak aan kunt passen.

Automatten online bestellen

Bij Mijnautomatten.nl bestelt u eenvoudig de juiste automatten voor Dacia Logan, automatten voor Dacia Duster of hoogwaardige automatten voor overige modellen. Tijdens het overzichtelijke online bestelproces selecteert u zelf het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking. U rekent af en wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw order. In onze eigen fabriek in Genemuiden wordt het juiste materiaal geselecteerd en vervolgens computergestuurd in exact de juiste vorm gesneden. Daarna worden uw automatten met de hand afgewerkt volgens uw wensen en voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw auto passen. Uw nieuwe automattenset wordt binnen drie werkdagen bij u thuis afgeleverd. Gemakkelijker kan niet! En bent u toch niet helemaal tevreden? Bij ons geldt altijd: niet goed, geld terug.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen