• 1. Gekozen merk & modelSaab
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Saab?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Saab

Zijn uw huidige automatten versleten, krijgt u deze niet meer goed schoon of wilt u gewoon wat anders? Bij Mijnautomatten.nl bestelt u nieuwe automatten voor Saab van perfecte kwaliteit. Uw nieuwe set heeft exact dezelfde pasvorm en bevestigingsmethode als uw oude mattenset. Bovendien kunt u de nieuwe automattenset zelf samenstellen. U kiest het materiaal, de kleur en de afwerking, zodat uw nieuwe automatten perfect in het interieur van uw Saab passen. Binnen slechts drie werkdagen wordt uw nieuwe automattenset bij u thuis afgeleverd. Gemakkelijker kan haast niet! Zoek op kenteken of vul het merk en model van uw auto in om aan de slag te gaan.

Uw nieuwe automattenset voor Saab personaliseren

Wij kennen uw auto en leveren precies de automatten die u nodig heeft, met precies dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele matten. Zelf kiest u het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking tijdens het overzichtelijke online bestelproces.

Kies het materiaal voor uw nieuwe mattenset

U heeft de keuze uit drie verschillende materialen: naaldvilt, Velours Classic en Velours Premium. Naaldvilt heeft een robuuste uitstraling en is een grof materiaal, waarop zand en vuil niet goed zichtbaar is. Door de weerhaakjes van het materiaal zijn deze automatten wat lastiger schoon te maken, vooral bij grover vuil zoals modder of bladeren. Deze automatten hebben een relatief goede slijtvastheid en u kunt kiezen voor zwarte automatten of automatten in antraciet. Standaard is de naaldvilt automat voorzien van een hakplaat op de bestuurdersmat. Voor de afwerking van naaldvilt automatten kunt u kiezen uit garen (gefestonneerd) of geweven band. Velours is een zacht en comfortabel materiaal met een matte glans. Deze automatten hebben een luxe uitstraling. Zand en vuil ziet u beter liggen, omdat het op de mat blijft liggen. Daarentegen zijn deze automatten eenvoudiger schoon te maken dan naaldvilt varianten. De slijtvastheid en vuilopnamecapaciteit van velours automatten is hoger dan dat van naaldvilt automatten. De Velours Classic is verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, grafiet, blauw, rood en beige. Voor de afwerking kunt u kiezen voor een geweven band of nubuck en de matten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden. Velours Premium automatten hebben de allerhoogste kwaliteit, vuilopnamecapaciteit en slijtvastheid. Een hakplaat is bij deze hoge kwaliteit niet nodig. Kies uit de kleuren zwart, grafiet of beige en ga voor een afwerking met geweven band of nubuck. Ook voor de afwerking heeft u keuze uit verschillende kleuren.

Automatten Saab eenvoudig online bestellen

Mijnautomatten.nl heeft een eigen productielijn in Nederland, waar elke bestelling met de grootste zorg en vakmanschap wordt uitgevoerd. Zodra u het eenvoudige online bestelproces heeft doorlopen gaan wij direct voor u aan de slag. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine kunnen wij een exacte pasvorm garanderen. Wij beschikken daarvoor over de digitale sjablonen voor duizenden auto’s, waaronder de Saab 9-3, Saab 9-5 en Saab 900. Het gebruikte tapijt is van Nederlands fabricaat, waardoor de kwaliteit van het tapijt vaak zelfs hoger is dan van de matten die standaard bij auto’s worden geleverd. De matten worden met zorg en aandacht met de hand afgewerkt. Uiteraard wordt uw nieuwe set automatten voorzien van de juiste bevestigingsdoppen voor uw auto, zodat u zeker weet dat ze goed passen en veilig vast blijven zitten tijdens het rijden. Binnen drie dagen wordt uw nieuwe automattenset geleverd en u ontvangt standaard 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen