• 1. Gekozen merk & modelLancia
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Lancia?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Lancia

Het Italiaanse automerk Lancia heeft altijd al iets extra’s gehad. Als je voor een auto van Lancia hebt gekozen, heb je een keus gemaakt voor een auto met klasse. Een auto met karakter en elegantie. Een auto waar je van gaat houden en waar je altijd extra aandacht voor zult hebben. Daarbij gaat het niet alleen om het moment dat je nog eens omkijkt als de auto op de oprit hebt staan of weg hebt gezet op de parkeerplaats voor het bedrijf waar je werkt. Het gaat ook om een extra schoonmaakbeurt door de week, een versiering hier of daar, de aanschaf van een onderdeel dat bij de auto past. Om uw auto schoon en netjes te houden, is het raadzaam er een goede mattenset voor Lancia in te leggen.

Automatten Lancia Ypsilon

Voor uw auto kunnen wij Lancia automatten leveren. Een mattenset op maat. Automatten die op de millimeter in je auto passen en perfect aansluiten met de stroomlijn die een auto als Lancia, zowel aan de buiten- als de binnenkant, te bieden heeft. Of je nu praat over de laatste uitgaven van Lancia of de oudere, elk model heeft zijn daarbij aansluitende, speciale mattenset. Zo zijn er zijn naast de automatten voor Lancia Ypsilon, ook mattensets voor de Delta, Voyager, Thema, Flavia, maar ook voor de eerdere modellen, zoals de Musa, Phedra of Fulvia.

Automatten in alle soorten en maten

Om bij ons bedrijf de perfecte Lancia automatten te krijgen, hoeft u alleen maar het model en het bouwjaar op te geven. Op basis van die informatie maken wij een passend sjabloon van de automatten die bij uw auto horen. Kortom, we maken de Automatten voor Lancia precies op maat. Daarbij heeft u de keus uit verschillende materialen. Het voordelige, maar toch doeltreffende naaldvilt (4mm), dat we kunnen leveren in zwart of antraciet. Het ietwat duurdere, edoch sterke en stijlvolle velours classic (7mm), dat we naast zwart en antraciet ook in donkere tinten blauw of rood kunnen leveren. Tenslotte bieden wij nog de hoogste kwaliteit automat van velours premium (10mm), die we aanbieden in zwart en antraciet.

Naast materiaal, dikte en kleur van de mat, kunt u ons vervolgens aangeven hoe u de mat afgewerkt wilt zien. Dat wil zeggen, middels een rand van garen, van nubuck - dat is een stevige leersoort - of een geweven band. Deze rand kunnen we ook in vele verschillende kleuren leveren. Daarnaast zijn alle matten antislip door de stevige doppen die we onder elke mat bevestigen. Doppen die zich goed vasthechten op de bodem van uw auto. Desalniettemin kunt u de automatten heel gemakkelijk uit de auto halen op het moment dat u deze schoonmaakt of er alleen maar behoefte aan hebt om de matten uit te kloppen.

Mijnautomatten.nl klantenservice

De automatten voor Lancia die wij leveren zijn een Nederlands product, gemaakt door vakkundige mensen en van absolute topkwaliteit. Vandaar ook dat wij op elke Lancia mattenset twee jaar garantie bieden. Het is natuurlijk prachtig dat u met de aanschaf van een Lancia uw droomauto heeft gevonden, maar wij denken graag met u mee! Heeft u vragen over de matten, kunt u hulp gebruiken bij het bestellen of ontvangt u graag advies op maat? Onze klantenservice staat u graag te woord als u contact met ons opneemt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u ook voorzien van een passende oplossing.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen