• 1. Gekozen merk & modelSubaru
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Subaru?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Subaru

Als u op zoek bent naar automatten voor uw Subaru, wilt u natuurlijk wel kunnen vertrouwen op de beste en originele pasvorm. Dat is precies waar u bij Mijnautomatten.nl verzekerd van bent. Zo weet u zeker dat de automatten naadloos opgaan in het interieur en de matten zijn van een uitstekende kwaliteit. Iedere bestelling wordt namelijk in de fabriek in Nederland gemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met het beste tapijt op de markt. U kunt uw bestelling binnen drie werkdagen in huis verwachten en is de bestelling toch niet helemaal naar wens, dan ontvangt u gewoon uw geld terug.

Vind uw automatten via het kenteken of kies uw model

Voordat u de automatten naar uw wens samen gaat stellen, is het natuurlijk belangrijk dat u eerst kiest voor het type auto waar u in rijdt. Wellicht bent u op zoek naar automatten voor Subaru Impreza, Forester, Tribeca of Jumbo. Wat voor auto u ook rijdt en om welk bouwjaar het ook gaat, de kans is groot dat u hier gaat slagen. U kunt eenvoudig en snel zoeken op basis van uw kenteken of via het merk of het type. Iedere bestelling wordt geleverd met de juiste bevestigingsmaterialen en op alle automatten ontvangt u maar liefst twee jaar garantie.

Velours classic, velours premium of naaldvilt Subaru automatten

U kunt ervoor kiezen om velours classic, velours premium of naaldvilt Subaru automatten aan te gaan schaffen. Voor wat voor materiaal u ook gaat, u bent altijd verzekerd van sterk en functioneel tapijt. De matten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder antraciet, zwart, blauw en rood. Ook zijn er verschillende soorten afwerkingen mogelijk, zodat u zeker weet dat de matten volledig aan uw verwachtingen voldoen.

De automatten worden geleverd met een stevige hakplaat

Of u nu kiest voor automatten voor Subaru Impreza, Forester, Tribeca of Jumbo, alle automatten worden standaard voorzien van een stevige hakplaat. Let er welk op dat deze hakplaat niet wordt verwerkt in de velours premium automatten. Met deze hakplaat gaat u vroegtijdige slijtage tegen en de hakplaat bevindt zich op de plaats waar uw voeten rusten. Benieuwd naar wat voor kleuren en afwerkingen er allemaal mogelijk zijn voor de automatten van uw Subaru? Wacht in dat geval niet langer en ontdek de mogelijkheden voor uw automatten Subaru hier!
  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen