• 1. Gekozen merk & modelAlfa Romeo
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Alfa Romeo?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Alfa Romeo automatten

Bent u al bekend met de automatten van Alfa Romeo uit ons assortiment? De matten kunnen tegen een stootje, zijn slijtvast en zien er ook nog een stijlvol uit. Iedere automat die uit onze eigen fabriek komt, op de Velours Premium automatten na, hebben wij voorzien van een stevige en stugge hakplaat. Dit is immers de plek waar uw voeten tijdens het autorijden rusten en waar de kans op slijtage het hoogste is. Door deze hakplaat verlengt u de levensduur van de automatten. Wacht daarom niet langer en plaats vandaag nog een bestelling voor uw Alfa Romeo automatten.

Alfa Romeo automatten in verschillende materialen

U wilt natuurlijk een set matten aanschaffen die perfect combineert met de rest van het interieur van uw auto. Daarom heeft u de keuze uit verschillende materialen, namelijk naaldvilt, velours classic en velours premium.

Naaldvilt herkent u aan de robuuste en grove uitstraling. Hierdoor zijn de matten erg slijtvast en u heeft de keuze uit zwarte en antraciet gekleurde varianten. De automatten voor Alfa Romeo die zijn gemaakt van velours classic bestaan uit kleine en fijne haartjes. Hierdoor stralen de maten exclusiviteit uit en de matten hebben een hogere vuilopnamecapaciteit. U heeft voor uw Alfa Romeo de keuze uit blauwe, zwarte, rode beige en grafiet matten.

Kiest u voor velours premium, dan kiest u voor het paradepaardje uit onze collectie. De langere pool van 10 mm zorgt ervoor dat de vuilopnamecapaciteit nog hoger is. U heeft de keuze uit zwarte, beige of grafiet gekleurde matten.

Een perfecte afwerking in de vorm van garen, een geweven band of nubuck leer

Heeft u de keuze voor een van de automatten voor Alfa Romeo gemaakt, dan wordt het tijd om te kiezen voor de afwerking. U wilt immers dat de matten er perfect uitzien, nietwaar? Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende afwerkingen, namelijk in de vorm van garen, een geweven band of nubuck leer in verschillende kleuren.

U ontvangt twee jaar garantie op uw automatten

Als u uw automatten voor uw Alfa Romeo in huis heeft, ontvangt u twee jaar garantie op uw automatten. Iedere mat wordt in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd, wat betekent dat u uw bestelling binnen drie werkdagen in huis kunt verwachten. Heeft u vragen over uw bestelling of over het plaatsen van een bestelling, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen