• 1. Gekozen merk & modelAudi
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Audi

Bent u op zoek naar Automatten voor uw Audi? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vul het kenteken van uw auto in of het merk en type Audi dat u rijdt en u weet meteen welke Audi automat u moet hebben. Wij doen vervolgens de rest en u heeft binnen drie dagen de automatten van Audi in huis.

Beste kwaliteit en pasvorm

Onze automatten die we speciaal voor de Audi produceren, hebben altijd de perfecte pasvorm en worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. De matten zijn altijd van de beste kwaliteit en u krijgt er zelfs twee jaar garantie op, zoveel vertrouwen hebben we in onze Audi automatten. De automatten worden gemaakt in eigen fabriek en dat maakt ons flexibel en daarom kunnen we ook zo snel leveren. U kiest de automatten voor de Audi van de materialen naaldvilt, velours classic en velours premium.

Naaldvilt en velours

Naaldvilt geeft een robuuste uitstraling vanwege de lusvormige pool. De automatten van dit materiaal hebben een goede slijtvastheid en ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet. Bovendien zijn ze standaard voorzien van een hakplaat op de bestuurdersmat. Ook populair zijn de automatten in velours classic; een fijn harige, korte pool die zacht aanvoelt en een fraaie uitstraling heeft. Ook de vuilopnamecapaciteit en slijtvastheid is uitstekend. Velours classic is er in vijf verschillende kleuren: zwart, grafiet, beige, rood en blauw. Velours premium heeft de beste specificaties als we praten over comfort, uitstraling en slijtvastheid. Door de langere pool is de opnamecapaciteit van vuil hoger. Deze matten zijn verkrijgbaar in beige, grafiet en zwart. Omdat de kwaliteit van deze automatten zo groot is, zijn hakplaten niet eens nodig.

Direct voor u aan de slag

Krijgen we een opdracht binnen, dan gaan we direct voor u aan de slag in onze eigen fabriek. Daarbij maken we gebruik van computergestuurde snijmachine en kunnen we exacte pasvormen garanderen. We hechten aan optimale kwaliteit en service en beschikken over duizenden digitale sjablonen voor duizenden en duizenden auto’s. En hebben wij nog niet die van uw auto, dan zorgen we er gewoon voor dat we die alsnog krijgen!

Jarenlang plezier

De matten zijn inclusief originele bevestigingssystemen om zo schuiven te voorkomen, en de antislip rug is ook al standaard. Wij bieden simpelweg de matten met de perfecte pasvorm voor Audi, matten waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan heeft. Als u nu bestelt, dan weet u zeker dat u deze perfecte automatten snel thuisbezorgd hebt. Behalve voor de Audi leveren we ook matten voor tallozen andere automerken als Alfa Romeo, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Volkswagen en Volvo.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen