• 1. Gekozen merk & modelMercedes Benz
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Mercedes

Op zoek naar op maat automatten voor uw Mercedes? Bij Mijnautomatten.nl vindt u de perfecte matten voor uw bolide. U wilt immers dat de automatten perfect in uw Mercedes passen en dat het een stijlvolle toevoeging is aan uw auto. Daarom bent u volledig vrij in het samenstellen van de matten, zodat u zeker weet dat deze volledig aan uw wensen en smaak voldoen. De automatten Mercedes zijn slijtvast en gaan jarenlang mee. En dat is waar het uiteindelijk om draait, nietwaar?

Automatten voor Mercedes A-klasse uit verschillende bouwjaren

U heeft bij Mijnautomatten.nl de keuze uit een breed scala aan automatten voor de Mercedes A- klasse. Denk hierbij aan automatten voor het bouwjaar 1998 – 2005, 2005 – 2012, 2012 – heden en 2018 – heden. Zo weet u zeker dat er altijd passende automatten Mercedes A-klasse voor uw auto zijn. Weet u niet uit welk bouwjaar uw Mercedes is, dan kunt u er ook altijd nog voor kiezen om eenvoudig en snel te zoeken op kenteken.

Automatten Mercedes Benz in verschillende uitvoeringen

Rijdt u in een Mercedes Benz, dan gaat uw voorkeur uit naar een auto van uitmuntende kwaliteit en met een gestroomlijnd design. Het interieur moet daar naadloos op aansluiten. De automatten Mercedes Benz zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U heeft de keuze uit velours classic, premium velours, naaldvilt en rubberen automatten. Ook heeft u de keuze uit een breed scala aan kleuren, waaronder blauw, zwart en rood.

De hakplaat is gemaakt van stug polypropyleen

U heeft het vast en zeker al gemerkt in uw Mercedes, de hakplaat krijgt het flink te verduren. Daarom wordt dit gedeelte van de mat gemaakt van stug polypropyleen. Hierdoor verlengt u de levensduur van de automatjes en u rijdt met meer grip.

Iedere mat is uit de eigen fabriek afkomstig

Wist u dat de matten van Mijnautomatten.nl in de eigen fabriek geproduceerd worden? In Nederland om precies te zijn. Hierdoor kan er te allen tijde de beste kwaliteit worden gegarandeerd en de matten worden na het plaatsen van een bestelling snel bij u bezorgd. Wel zo prettig, want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk de matten in uw auto plaatsen. Heeft u vragen over het samenstellen van de matten of kunt u advies gebruiken op het gebied van de juiste materiaal en kleur? De behulpzame klantenservice denkt graag met u mee en kan u uitstekend adviseren over alle mogelijkheden en onmogelijkheden.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen