• 1. Gekozen merk & modelVolvo
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Volvo

Automatten beschermen uw auto tegen vocht, vuil en slijtage. Door met vieze of natte schoenen in de auto te stappen, wordt de bekleding van uw auto aangetast als u geen automatten heeft of deze sterk versleten zijn. Daarnaast geven nieuwe automatten het interieur van uw auto een mooie update. De automatten kunt u gemakkelijk uit de auto halen om ze schoon te maken. Bij mijnautomatten.nl bestelt u nieuwe automatten voor Volvo met gegarandeerd de juiste pasvorm. De automatten worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland, met exact dezelfde vorm en bevestigingsmethode als uw originele matten. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige materialen van Nederlandse fabrikanten, die voldoen aan de hoogste classificering.

Nieuwe automatten voor uw Volvo personaliseren

Via het overzichtelijke online bestelproces op mijnautomatten.nl bestelt u eenvoudig de juiste automatten voor vrijwel ieder merk en model auto, waaronder automatten voor de Volvo V40. Kies het gewenste materiaal, de kleur en de afwerking en wij gaan direct voor u aan de slag.

Automat van naaldvilt

Automatten van naaldvilt zijn erg populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze automatten zijn robuust en hebben een goede sluitvastheid. De mat voelt ruw aan en stof en vuil zakt diep weg in de automat waardoor u dit niet goed ziet liggen. Grof vuil, zoals bladeren en modder, blijft op de stof liggen. Naaldvilt automatten zijn minder gemakkelijk schoon te maken dan automatten van velours doordat de stof kleine weerhaakjes heeft. U kunt de mat personaliseren door voor een zwarte of antraciet uitvoering te kiezen. Voor de afwerking kunt u kiezen uit garen (gefestonneerd) of een geweven band. Op de bestuurdersmat zit standaard een hakplaat.

Automatten van velours

Velours voelt zacht aan en heeft een luxe uitstraling. Dit materiaal heeft een matte glans en gaat langer mee dan een naaldvilt automat. Bij een velours automat blijft het vuil meer op de mat liggen, waardoor deze makkelijker schoon te maken is. Dit moet u wel regelmatig doen voor een nette uitstraling. Kies voor elegante Velours Classic automatten of voorzie u Volvo van Velours Premium automatten voor de allerbeste kwaliteit. De Velours Classic heeft een pool van 8 mm en is leverbaar in vijf kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. Deze matten kunnen zowel met als zonder hakplaat geleverd worden en voor de afwerking kunt u kiezen voor geweven band of nubuck. Velours Premium is leverbaar in zwart, grafiet of beige en met een afwerking van geweven band of nubuck. Een hakplaat is overbodig vanwege de ultieme kwaliteit.

Nieuwe automatten voor uw Volvo bestellen

Zijn uw automatten versleten, krijgt u ze niet meer schoon of heeft u een occasion gekocht en wilt u het interieur een persoonlijke touch geven? Op mijnautomatten.nl bestelt u snel en eenvoudig nieuwe automatten. Vul uw kenteken in of zoek op merk en model om geschikte automatten voor uw voertuig te vinden. Het assortiment bestaat onder andere uit automatten Volvo V40, Volvo XC90 en nog vele andere modellen. De matten hebben de perfecte pasvorm en dezelfde bevestigingsmethode als uw originele matten. Via het overzichtelijke online bestelproces bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. In onze eigen fabriek in Genemuiden wordt vervolgens het juiste materiaal geselecteerd en uw automatten computergestuurd in precies de juiste vorm gesneden. Vervolgens worden uw nieuwe automatten met de hand afgewerkt volgens uw wensen en voorzien van de bevestigingsdoppen die bij uw auto passen. Binnen slechts drie werkdagen worden de matten bij u thuis afgeleverd. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan ontvangt u gewoon uw geld terug. Daarnaast bieden wij standaard 2 jaar garantie op onverhoopte productiefouten en slijtvastheid.
  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen