• 1. Gekozen merk & modelFord
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Ford?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Ford

Wellicht zijn uw huidige automatten versleten of u bent niet tevreden met de uitstraling van de matten. Wat uw situatie ook is, het doet u zeker goed om alle automatten voor Ford op deze pagina met elkaar te vergelijken. De matten die u bestelt, worden in de eigen fabriek in Nederland gemaakt, waardoor er te allen tijde een uitzonderlijke kwaliteit kan worden gegarandeerd. Hierdoor heeft u uw automatten Ford snel in huis en bent u niet tevreden met uw order, dan krijgt uw geld terug. Iedere mat heeft een originele pasvorm en sluit mooi aan op het interieur van uw auto.

De automatten voor Ford Fiesta zijn geschikt voor verschillende bouwjaren

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u alle automatten Ford Fiesta eenvoudig filteren op het bouwjaar. Wellicht rijdt u in een Ford Fiesta uit het jaar 1996 – 2002, 2005 – 2008, 2011 – 2013 of een recenter bouwjaar. Door te zoeken op het bouwjaar, heeft u binnen no-time de automatten voor uw auto gevonden. Bent u niet zeker van het exacte bouwjaar, dan kun u de perfecte automatten voor uw Ford Fiesta altijd nog vinden door uw kenteken online in te voeren.

De perfecte automatten voor Ford Focus stelt u in slechts vier stappen samen

Nadat u het bouwjaar heeft geselecteerd of uw kenteken in heeft gevoerd, kunt u de automatten volledig naar wens samenstellen. De tweede stap staat in het teken van het kiezen van het materiaal. Hier heeft u de keuze uit classic velours, premium velours of naaldvilt. In de derde stap kiest u de afwerking van de automatten en in de vierde stap rond u uw bestelling af. Zo wordt het bestellen van de automatten voor uw Ford Focus wel heel eenvoudig.

Kies uit veel meer modellen naast de Ford Focus en Ford Fiesta

Naast dat u de matten voor de Ford Focus en Ford Fiesta kunt bestellen, zijn er nog veel meer modellen waar u originele matten voor kunt bestellen. Denk hierbij aan een Ford Mustang, een Ford Escort, een Ford Puma of een Ford S-Max. Kunt u hulp gebruiken bij het bestellen, heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie of advies op maat? Neem gerust contact op met de behulpzame klantenservice. Hier weten ze als geen ander wat voor mogelijkheden en onmogelijkheden er allemaal zijn voor uw auto.

  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen