• 1. Gekozen merk & modelBMW X5
  1/4
 • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
 • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
 • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw BMW X5?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

 • BMW X5 F15
 • Bouwjaar2013 - 2018
Kies dit model
 • BMW X5 E70
 • Bouwjaar2007 - 2013
Kies dit model
 • BMW X5 E53
 • Bouwjaar2000 - 2006
Kies dit model

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Nieuwe automatten voor uw BMW X5

De BMW X5 is een sportieve toerwagen en is ongekend populair in zijn klasse. Bent u ook de trotse bestuurder van deze prachtige auto? Dan bent u daar ongetwijfeld zuinig op. Wilt u het interieur van de auto beschermen tegen vuil en vocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Mijnautomatten.nl. In onze webshop bestelt u een mattenset in exact dezelfde pasvorm als de originele matten. Hiermee houdt u uw auto van binnen schoon en netjes en dat draagt bij aan een fraaie uitstraling. De BMW X5 automatten worden ambachtelijk geproduceerd en dat maakt dat u er voor jaren veilig mee op weg kunt.

Waar horen BMW X5 automatten van goede kwaliteit aan te voldoen?

Er zijn verschillende zaken van belang bij het aanschaffen van nieuwe automatten. BMW X5 matten voldoen daarom aan de volgende criteria:

 • De juiste pasvorm, die gelijk is aan de pasvorm van de originele matten. Hiermee voorkomt u dat de automatten tijdens het rijden verschuiven. Bovendien staat het voor het oog ook een stuk mooier. Daarnaast bespaart u zich een boel frustratie bij het vastmaken van de mattenset, omdat die hetzelfde bevestigingssysteem heeft als de originele set.
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen. De vloermatten krijgen veel te verduren. Schoenen die continu over het tapijt heen schuren en regenwater, pekel en sneeuw hebben ook hun weerslag. Die combinatie van factoren vraagt veel van uw automatten. BMW X5 mattensets maken wij daarom alleen van de beste kwaliteit tapijtsoorten.
 • Een uitstraling die BMW-waardig is en past bij uw persoonlijke stijl. Hoewel de vloermatten in uw auto weliswaar niet de grootste eyecatchers zijn, draagt u met matten bij aan de algehele uitstraling van het interieur.
 • Een mattenset in de perfecte pasvorm voor uw BMW X5

  De perfecte pasvorm is dus cruciaal, maar hoe selecteert u die voor de mattenset van uw BMW X5? Dat werkt bij Mijnautomatten.nl zeer eenvoudig, want dat doen wij voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is het invoeren van het bouwjaar van uw BMW of het kenteken daarvan.

  Vervolgens beschikken wij over voldoende informatie om een set matten voor u te maken die dezelfde pasvorm en bevestigingspunten heeft als de originele mattenset. Met behulp van onze computergestuurde snijmachine verwerken wij iedere order individueel. Van vrijwel ieder model auto staan er blauwdrukken in deze machine en dat stelt ons in staat om ook uw BMW X5 mattenset op maat te produceren.

  Vervolgens rest u alleen nog de keuze voor het materiaal en de randafwerking van de pasvormmatten.

  Met welk materiaal vloermatten geeft u het interieur een update?

  Omdat wij onze producten alleen vervaardigen van tapijtsoorten van hoogwaardige kwaliteit die afkomstig zijn van erkende fabrikanten, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Rubbermatten of goedkope materialen zijn dus uitgesloten in onze webshop. Dit ziet u terug in een nieuwe BMW X5 mattenset die uitstekend bestand is tegen vocht en vuil en jarenlang meegaat.

  Welke uitstraling wenst u voor de vloermatten? De keuze is aan u! Wij bieden u drie verschillende opties voor het tapijt van de automatten. BMW X5 mattensets zijn verkrijgbaar in Naaldvilt in de kleuren zwart en grijs. Deze optie is de meest eenvoudige en is in de bestuurdersmat standaard voorzien van een extra hakplaat. Wilt u het interieur van uw gekoesterde BMW op de vloer voorzien van iets meer kleur? Kies dan voor een set van Velours Classic. Want naast zwart en grijs, zijn de pasvormmatten van dit materiaal te bestellen in fris rood en blauw. Velours Premium is er tenslotte in een chique zwarte of grijze tint. BMW X5 automatten in deze tapijtsoort zijn tien millimeter dik, zijn voorzien van extra anti-slip beveiliging en hebben een super-de-luxe uitstraling.

  Het geheel maakt u helemaal compleet met een randafwerking die uw BMW X5 eer aan doet. Ook hiervoor bieden we u diverse opties: garen, geweven band en nubuck. Het laatstgenoemde materiaal is een omranding van kunststof met een luxe leder-uitstraling. Nubuck wordt daarom vaak gecombineerd met matten van Velours Premium.

  Wacht dus niet langer met het invoeren van het bouwjaar of het kenteken van uw BMW X5. Want dan hebt u de gloednieuwe vloermatten binnen enkele dagen al in huis

 • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
 • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
 • 2 jaar garantie 2 jaar garantie
 • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen