Drukte bij de pakketbezorging

Drukte bij de pakketbezorging.

Let op! In verband met grote drukte bij de pakketdienst kan de levertijd van u bestelling enkele dagen langer zijn.

Wij danken u voor uw begrip.

Mijnautomatten.nl team


 • 1. Gekozen merk & modelPeugeot 206
  1/4
 • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
 • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
 • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Peugeot 206?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

 • Peugeot 206
 • Bouwjaar2007 - heden
Kies dit model
 • Peugeot 206
 • Bouwjaar1998 - 2007
Kies dit model

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Peugeot 206 automatten op maat bestellen

De automat: het is waarschijnlijk niet het onderdeel van uw auto waar u het meeste aandacht aan besteedt. Juist daarom kan het zomaar zijn dat hij inmiddels flink is versleten, of om een andere reden aan vervanging toe is. Dat is waarschijnlijk de reden dat u op deze pagina bent beland: op zoek naar Peugeot 206-automatten.

In dat geval: goed nieuws! U bent hier namelijk helemaal aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk heel eenvoudig Peugeot 206-automatten bestellen.

Gemakkelijk uw Peugeot 206-automatten kopen

Heeft u op YouTube wel eens de video’s gezien die tonen wat de gevolgen kunnen zijn van een losgeraakte automat? Zo ja, dan bent u waarschijnlijk doordrongen van het noodzaak van een goede pasvormmat voor uw auto. Daarnaast wilt u natuurlijk voorkomen dat uw spiksplinternieuw automat straks niet past en u nog langer tegen die versleten oude mat aan zit te kijken.

Maar hoe vindt u online Peugeot 206-automatten waar het passen toch een beetje lastig gaat? Geen probleem: wij maken het vinden van de perfecte mat heel eenvoudig.

In een paar stappen originele automatten voor uw Peugeot 206

Wij hebben originele automatten voor Peugeots 206 uit elk bouwjaar. Of uw model nu splinternieuw is of nog stamt van voor de millenniumwissel.

Kies simpelweg uw Peugeot 206 bouwjaar of voer uw kenteken in. Wij weten dan welke automat perfect is voor uw auto. Dat is het gemak van online Peugeot 206- automatten bestellen met de kennis en service van de specialist dus!

Welke automat past bij u?

Het enige waar u nog over na hoeft te denken, is welk materiaal automat uw voorkeur heeft. Gaat u voor het voordelige maar oerdegelijke naaldvilt? Of geeft u de voorkeur aan het luxere Velours Classic? Wilt u uw voeten helemaal een vorstelijk onthaal geven in uw Peugeot 206, kies dan een automat van Velours Premium: het hoogpolige tapijt onder de matten!

Maatwerk uit eigen fabriek

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het maken van automatten van topkwaliteit. Voor elk model van alle bekende automerken hebben we digitale tekeningen zodat we altijd de perfecte pasvorm kunnen leveren. Door gebruik van geavanceerde snijtechnologie gaat er zo min mogelijk materiaal verloren. Daarmee combineren we een product van topkwaliteit met het efficiënt gebruik van onze materialen. Zo kunnen we u een topmat leveren tegen een eerlijke prijs.

 • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
 • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
 • 2 jaar garantie 2 jaar garantie
 • Levering binnen 3 werkdagen Levering binnen 3 werkdagen