Drukte bij de pakketbezorging

Drukte bij de pakketbezorging.

Let op! In verband met grote drukte bij de pakketdienst kan de levertijd van u bestelling enkele dagen langer zijn.

Wij danken u voor uw begrip.

Mijnautomatten.nl team


 • 1. Gekozen merk & modelRenault Twingo
  1/4
 • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
 • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
 • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Renault Twingo?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

 • Renault Twingo
 • Bouwjaar2014 - heden
Kies dit model
 • Renault Twingo X44
 • Bouwjaar2007 - 2013
Kies dit model
 • Renault Twingo
 • Bouwjaar1993 - 2007
Kies dit model

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten Renault Twingo

Automatten voor uw Renault Twingo bestelt u in een paar klikken vanuit huis. Op deze pagina laten we u zien hoe eenvoudig en snel u een mattenset bestelt die niet onder doet voor de originele Renault Twingo matten. In een paar klikken is het geregeld en binnen drie werkdagen heeft u de perfecte pasvormautomatten in huis!

Perfecte automatten bestellen op kenteken of bouwjaar

Bij uw nieuwe mattenset is het natuurlijk van belang dat deze net zo goed past als uw originele Renault-automatten.

Daarom wordt bij ons iedere order op maat verwerkt door een computergestuurde snijmachine. Op basis van het kenteken of bouwjaar van uw auto weten wij precies wat de juiste afmetingen zijn. Zo krijgt u dus gegarandeerd nieuwe Renault-automatten met een perfecte pasvorm en bevestigingspunten op de juiste plekken.

Renault Twingo automatten die niet onderdoen voor het origineel dus, bijvoorbeeld voor uw Renault Twingo X44, of uw auto nu uit 2007 of 2013 komt. En ook voor de Renault Twingo modellen die hiervoor en erna kwamen vindt u bij ons de perfecte automattenset. Kies in dat geval voor Renault Twingo met bouwjaar 1993 - 2007 of Renault Twingo met bouwjaar 2014 - heden.

Renault Twingo automatten bestellen op kenteken

Automatten op kenteken bestellen kan ook. U hoeft dan enkel uw kenteken in te voeren om door te gaan naar de volgende stap: de materiaalkeuze.

Beschikbare materialen Renault Twingo matten

Een mat van naaldvilt - beschikbaar in zwart of grijs - is slijtvast en heeft standaard een hakplaat in de bestuurdersmat. Het iets duurdere Velours Classic is behalve grijs en zwart ook verkrijgbaar in rood of blauw. Voor Renault Twingo automatten met een luxe uitstraling kiest u Velours Premium, leverbaar in zwart of grijs. Deze matten hebben een dikte van 10 mm en extra anti-slip aan de onderkant.

We schreven al dat de bestelde automatten qua pasvorm en bevestigingspunten identiek zijn aan de originele Twingo-automatten. Wat betreft het materiaal zijn onze matten vaak zelfs van een betere kwaliteit. Dat komt doordat wij alleen werken met hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlandse leveranciers. In onze fabriek vindt u geen inferieure materialen uit het buitenland. Alleen zo kunnen wij een mattenset van topkwaliteit en veiligheid garanderen.

Ambacht en service met het gemak van online

Die kwaliteit ziet u ook terug in de afwerking van uw nieuwe automatten. Want hoewel we zoveel mogelijk van ons productieproces hebben geautomatiseerd, blijft die afwerking handwerk op de naaimachine. Ook daarin heeft u verschillende opties:

 • Naaldvilt kan worden afgewerkt met een rand van garen en geweven band.
 • Bij Velours Classic of Velours Premium kunt u kiezen voor geweven band of nubuck (een kunststof omranding met luxe leer uitstraling).

Ontdek zelf het gemak van online met de zekerheid van onze ambachtelijke werkwijze en jarenlang ervaring met het vervaardigen van de perfecte automatten voor de Renault Twingo. Al ruim 25 jaar zijn we dé expert in het leveren van automatten op maat. We gaan dus al net zo lang mee als de klassieke Renault Twingo. Laat u ook overtuigen, en kies vandaag de mattenset die bij uw Renault Twingo past.

 • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
 • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
 • 2 jaar garantie 2 jaar garantie
 • Levering binnen 3 werkdagen Levering binnen 3 werkdagen