• 1. Gekozen merk & modelSsang Young
    1/4
  • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
  • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
  • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Ssang Young?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten voor Ssang Young

Het team van Mijnautomatten.nl weet als geen ander hoe kwalitatief goede automatten voor Ssang Young geproduceerd moeten worden. Het team beschikt over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van de productie van de automatten. Hierdoor bent u in alle gevallen verzekerd van een uitstekende tapijtkwaliteit, de pasvorm is tot op de centimeter nauwkeurig en door een breed scala aan afwerkingen is er ook voor uw interieur een passende oplossing. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Genemuiden, zodat u uw automatten ook nog eens razendsnel in huis kunt verwachten.

Kies voor kwalitatief hoogstaande tapijt voor uw automat

Niet alleen moeten uw automatten er mooi uitzien, u wilt natuurlijk ook betalen voor kwaliteit. Daarom maakt het team van Mijnautomatten.nl alleen maar gebruik van kwalitatief goed tapijt, afkomstig van Nederlandse fabrikanten. Dankzij de brede database aan digitale tekeningen, is er voor vrijwel iedere Ssang Young een passende automat te produceren. Door de computergestuurde snijmachine worden de automatten met de best mogelijke precisie gesneden. Hierdoor bent u verzekerd van de perfecte pasvorm en bespaart Mijnautomatten.nl materiaalverlies. Win-win, dus!

Kies uit verschillende soorten afwerkingen voor de automat

Iedere soort afwerking wordt volledig met de hand gedaan. Of u nu kiest voor nubuck leder, een geweven band of garen, door de precisie en snelheid zijn uw automatten om door een ringetje te halen. Ook wordt iedere mat ook nog eens op de afwerkingskwaliteit gecontroleerd, zodat u zeker weet dat uw bestelling perfect is. Want dat is hetgeen waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

De perfecte automatten vindt u in een paar minuten

Om het u gemakkelijk te maken, heeft u de keuze om de automatten samen te stellen op basis van het bouwjaar van de auto of door het invullen van het kenteken. Kies voor het type materiaal, de kleur en de afwerking en rond uw bestelling eenvoudig en snel af. Uw bestelling kunt u binnen een paar werkdagen in huis verwachten.

Niet goed? Geld terug!

Is de bestelling toch niet helemaal naar wens? Geen probleem. Indien de bestelling niet goed is, kunt u uw geld terug krijgen. Ook ontvangt u standaard twee jaar garantie op uw automatten en voor hulp of advies kunt u altijd even contact opnemen met de behulpzame klantenservice. Naar wat voor soort automatten bent u op zoek?
  • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
  • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
  • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
  • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen