• 1. Gekozen merk & modelToyota Auris
  1/4
 • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
 • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
 • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Toyota Auris?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

 • Toyota Auris
 • Bouwjaar2013 - heden
Kies dit model
 • Toyota Auris
 • Bouwjaar2007 - 2013
Kies dit model

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Automatten Toyota Auris

Toyota Auris automatten bestellen met de zekerheid van een 100% goede pasvorm en de beste kwaliteit? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij combineren ruim 25 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige automatten, met het gemak van online winkelen. Zo bestelt u uw automatten eenvoudig op kenteken of bouwjaar, die niet onderdoen voor de originele Toyota automatten. Hoe? Dat leggen we hier graag uit.

Gun uw Toyota Auris meer dan rubberen automatten

De matten zijn misschien niet het onderdeel van uw auto waar u het meest naar omkijkt, maar ook die zijn na verloop van tijd aan vervanging toe. Vervolgens kunt u er weer jaren mee vooruit, dus kies bij het bestellen van nieuwe automatten voor een hoogwaardige en fraaie vervanger. Een mat van gedegen materiaal, die niet alleen tegen een stootje kan maar ook nog eens mooi is om te zien.

Rubber automatten worden glad wanneer ze nat worden en nemen vuil van onder uw schoenen slechter op. Wij leveren daarom geen rubberen Toyota Auris automatten, maar werken alleen met hoogwaardige tapijtsoorten van Nederlandse leveranciers.

Automatten voor Toyota Auris van 2007 tot 2016 en heden

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat uw net bestelde automatten perfect passen: net zo goed als de originele Toyota automatten. Dat begrijpen we. Daarom hebben we automatten op maat bestellen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Wat het bouwjaar van uw Toyota Auris ook is.

Iedere order wordt bij ons op maat verwerkt door een computergestuurde snijmachine. Hiervoor beschikken we over sjablonen en maten van vrijwel ieder model van ieder merk auto. Op die manier kunnen we een 100% perfecte pasvorm garanderen, die niet onderdoet voor de originele automatten. Sterker nog: door de gebruikte materialen zijn bij ons bestelde matten vaak van hogere kwaliteit dan die originelen.

Voor het juist verwerken van uw order, is het voor ons van belang om te weten uit welk bouwjaar uw Toyota Auris afkomst is. Daarom is de eerste stap het maken van een keuze tussen Toyota Auris bouwjaar 2007 - 2013, of bouwjaar 2013 - heden.

Bent u niet zeker van het bouwjaar? Automatten bestellen op kenteken kan ook. Voer simpelweg uw kenteken in, dan selecteren wij de bijpassende afmetingen om een perfecte pasvorm mat te leveren.

Kies uw materiaal automat en de afwerking

Na het selecteren van het bouwjaar of invoeren van het kenteken, krijgt u de keuze uit verschillende materialen.

Naaldvilt is onze meest voordelige optie, beschikbaar in zwart en grijs. Een mat van dit materiaal is slijtvast en heeft standaard een hakplaat (een extra stevige en slijtvaste inzet) in de bestuurdersmat. Velours Classic is iets duurder en is behalve grijs en zwart ook verkrijgbaar in rood of blauw. De meeste luxe krijgt u met een mat Velours Premium, leverbaar in zwart of grijs. Deze matten hebben een dikte van 10mm en extra anti-slip aan de onderkant.

De laatste stap is het kiezen van de randafwerking. Een naaldvilt mat kan worden afgewerkt met een rand van garen en geweven band. Bij een Toyota Auris automat van Velours Classic of Velours Premium kunt u kiezen voor geweven band of nubuck (een kunststof omranding met luxe leer uitstraling).

Aan u dus de keuze aan welk type automat u de voorkeur geeft. Kies uw bouwjaar of voer uw kenteken in en ervaar het gemak van automatten online bestellen. In een paar klikken is het geregeld en zijn uw nieuwe matten naar u onderweg.

 • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
 • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
 • 2 jaar garantie 2 jaar garantie
 • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen