• Velours automatten

 • Voor auto’s met nét dat beetje extra

  Bent u op zoek naar velours automatten ter vervanging van uw oude, versleten vloermatten? Ontdek de voordelen van Mijnautomatten.nl voor een nieuwe mattenset met de perfect pasvorm en van hoogwaardige materialen. Niet voor niets zijn onze velours automatten een veelgemaakte keuze bij autobezitters die op zoek zijn naar een stukje luxe onder hun voeten.

  Wat zijn de voordelen van velours automatten?

  Wij maken al onze automatten van hoogwaardige tapijtsoorten, maar onze luxe automatten geven uw auto net dat beetje extra door verschillende voordelen:

  • De exclusieve uitstraling en het zachte gevoel van de fijnharige korte pool. Deze structuur ontstaat door het productieproces. Met duizenden naaldjes worden machinaal lusjes uit de stof getrokken, die vervolgens worden doorgesneden.
  • Personaliseer uw velours automatten door de ruime keuze in kleuren en randafwerkingen. Zo bent u zeker van luxe automatten die optimaal passen bij de stijl en uitstraling van u en uw auto.
  • Alleen de beste kwaliteit tapijtsoorten doordat wij alleen werken met materialen van Nederlandse leveranciers. Zo ontvangt u gegarandeerd nieuwe automatten die luxe uitstralen, maar ook goed bestand zijn tegen de slijtage waar automatten mee te maken krijgen.

  Ook luxe automatten krijgen te maken met schoenen die er dagelijks overheen wrijven en vocht, modder en andere viezigheid die de auto in worden gelopen. Om te zorgen dat uw velours automatten hun luxe uitstraling behouden, is de kwaliteit van het materiaal dan ook van groot belang.

  Daarom produceren wij al onze automatten met de grootst mogelijke zorg. Na de selectie van het materiaal, heeft u de keuze uit verschillende soorten randafwerking. Dit gebeurt met de hand op de naaimachine, zodat u profiteert van onze jarenlange ambachtelijke ervaring.

  Zo ontvangt u een nieuwe set van luxe automatten in velourskwaliteit waar u weer jaren mee vooruit kunt. Die ervaring ziet u terug in het volledige productieproces van onze velours automatten. U heeft bij ons de keuze uit de tapijtkwaliteiten: Velours en Premium Velours.

  materiaalkleur_premium-velours_grafiet
 • Luxe automatten op maat

  Om het hele plaatje te laten kloppen is het immers ook van belang dat de luxe automatten goed in uw auto passen. Dat maakt de montage een fluitje van een cent. Daarnaast zorgt het voor een strakke afwerking wanneer de nieuwe automatten precies goed aansluiten.

  Daarom verwerken wij alle binnenkomende bestellingen op maat. Uw luxe automatten worden voor u op maat gesneden met behulp van onze computergestuurde snijmachine. Hiervoor beschikken we over de sjablonen voor vrijwel ieder model van zo’n beetje alle merken auto’s. Daardoor kunnen we voor iedere auto een mattenset met een gegarandeerd perfecte pasvorm leveren.

  Een bijkomend voordeel is dat dankzij deze snijmachine de hoeveelheid snijafval tot een minimum wordt beperkt. Bij het maken van velours automatten betekent dit een minimaal verlies van deze luxe materiaalsoort, waardoor we onze prijzen voor u zo scherp mogelijk kunnen houden.

  Bestel luxe automatten op kenteken of bouwjaar

  Bent u enthousiast geworden en wilt u ook luxe automatten van velours bestellen met de kwaliteitsgaranties van Mijnautomatten.nl? Kies dan het model en bouwjaar van uw auto, of voer het kenteken in. Dat geeft ons voldoende informatie om de perfecte pasvorm automatten voor u uit te snijden met de computergestuurde snijmachine.

  Vervolgens kiest u de materiaalsoort en de randafwerking voor uw automatten. Velours automatten zijn leverbaar in verschillende kleuren. De meest luxueuze automatten krijgt u wanneer u kiest voor velours premium. Voor de randafwerking is nubuck de meest gekozen optie: een kunststof bies met een luxe leeruitstraling.

  Binnen 3 -5 werkdagen heeft u uw nieuwe, luxe automatten in huis en kunt u weer in stijl instappen in uw auto. Ontdek zelf het gemak van luxe automatten online bestellen, met de zekerheid van onze jarenlange ambachtelijke ervaring.

  materiaalkleur_velours-classic_beige