• Originele automatten

 • Automatten voor ieder merk en type auto

  Originele automatten voor ieder automerk bestelt u natuurlijk bij Mijnautomatten.nl. Wij verkopen automatten met originele pasvorm en doen dit uiteraard voor een aantrekkelijke prijs. Klanten waarderen ons met gemiddeld een 8,8: een goede reden om een kijkje te nemen bij ons aanbod automatten. Veelgezochte automatten zijn die voor een Toyota, Mercedes of Ford Fiesta. Ons aanbod voor deze merken is dan ook heel uitgebreid. Zoekt u originele Mercedes automatten? Of bent u juist op zoek naar originele automatten voor uw Ford Fiesta of Toyota? Voer in onze webshop uw kenteken in op en kies uit automatten gemaakt van verschillende materialen en afwerkingen.

  Vernieuwd interieur met originele automatten

  Welk type auto u ook heeft, u wilt het interieur toch ook netjes houden? Naast originele automatten voor Mercedes, Toyota en Ford Fiesta, vindt u bij ons nog veel meer pasvormmatten in onze webshop. Op een gegeven moment slijten uw matten of krijgt u ze niet meer schoon. Dan dragen originele automatten bij aan een een fris, oorspronkelijk interieur. Bij Mijnautomatten.nl vindt u deze van hoge kwaliteit en met de perfecte pasvorm. Wij leveren namelijk matten met exact dezelfde pasvorm en bevestigingsmethode als de originele automatten van een Ford Fiesta, Mercedes, Toyota of ander merk.

  Welke materiaalsoort en afwerking voor uw automatten?

  Mijnautomatten.nl maakt alleen gebruik van hoogwaardig tapijtkwaliteiten. U heeft bij ons de keuze uit naaldvilt, velours classic en velours premium. Kies uw materiaalsoort, gewenste kleur en de afwerking (garen, geweven of nubuck). Ook kunt u nog aangeven of u wel of geen hakplaat wilt in de set vloermatten. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. De matten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden gemaakt in onze eigen fabriek. In onze moderne fabriek maken wij uitsluitend gebruik van tapijt van Nederlandse kwaliteit.

  bevestiging
 • Veilig door originele bevestigingssystemen

  Uw auto verdient goede, kwalitatieve automatten. Dat is ook veilig. Verschillende automerken kennen een eigen bevestigingssysteem voor de automatjes. Zo ook de automatten voor een Ford Fiesta, Toyota, Mercedes. Tijdens het snijproces worden de gaten op de juiste plek aangebracht. En in de laatste fase van het productieproces, worden de juiste dopjes bevestigt. Zo bent u absoluut verzekerd van originele automatten, die keurig op hun plek blijven liggen. Indien gewenst adviseren we u graag omtrent uw keuze.

  Automatten bestelt u bij Mijnautomatten.nl

  De aankoop van automatten in onze webshop levert u direct voordelen op. Zo hebben originele automatten ook gegarandeerd de juiste pasvorm voor in uw voertuig. Wij garanderen topkwaliteit en een snelle levering: binnen 3 werkdagen heeft u de originele automatten voor uw Mercedes, Toyota of Ford Fiesta in huis. Ten slotte bieden we 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten. Hulp of advies nodig bij uw aankoop? Bel ons op 085-2734825 voor advies op maat.

  Naaimachine