• Nieuwe automatjes

 • Schoon en veilig de weg op

  Zijn uw automatjes versleten, niet meer schoon te krijgen of beschadigd? Mijnautomatten.nl biedt voor ieder merk voordelige vervangende originele matten. U kunt in onze webshop nieuwe automatjes kopen in een perfecte pasvorm van een hoge kwaliteit. Als u op zoek bent naar geschikte automatje voor uw merk en model auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is het automerk, het automodel en het kenteken in te vullen. U kunt vervolgens de automatjes kopen die perfect in uw auto passen. Een nieuwe mattenset is dus binnen no-time gevonden. Online uw automatjes kopen werkt bij ons gemakkelijk en snel.

  Waarom u nieuwe automatjes moet bestellen bij Mijnautomatten.nl?

  • Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en passen perfect in uw model auto.
  • U koopt ze op basis van merk, model en kenteken.
  • Automatjes met originele bevestigingen dragen bij aan veiligheid onderweg.
  • Online bestellen werkt bij ons eenvoudig, snel en veilig.

  Matjes met originele pasvorm

  De automatjes zijn gemakkelijk en naadloos te bevestigen dankzij de originele pasvorm en bevestigingspunten die erin zijn verwerkt. Dat biedt veiligheid omdat de automatten hierdoor niet kunnen gaan schuiven en het is natuurlijk ook mooi om te zien. Maar de bevestigingspunten en de pasvorm zijn bij ieder type auto of merk verschillend. Een set automatjes kopen doet u daarom bij voorkeur bij een specialist. Mijnautomatten.nl maakt het bestellen van automatten met originele pasvorm heel gemakkelijk voor u.

  bevestiging
 • Online uw automatjes bestellen

  Bij ons bent u ervan verzekerd dat de bestelde mattenset perfect past en dat die op voorraad is. U kunt de juiste automat selecteren door het bouwjaar en het model van uw auto in te voeren. Maar het is ook mogelijk om ze op basis van uw kenteken op te zoeken. Nadat u hebt aangegeven welke materiaalsoort en afwerking u wenst, worden uw splinternieuwe, originele set automatjes binnen 3-5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

  Weer veilig de weg op

  Bij het onderhouden van uw personenauto denkt u misschien niet meteen aan het vervangen van de automatjes. Maar het is juist belangrijk om de automatten te vervangen als ze zijn versleten. Nieuwe matten dragen in belangrijke mate bij aan veiligheid onderweg. Maar ze zorgen ook voor een nette en verzorgde uitstraling van het interieur. Is het voor u ook tijd om nieuwe automatjes aan te schaffen? Kies dan voor originele automatten in exact dezelfde pasvorm.

  Naaimachine