• Pasvorm automatten online bestellen

 • Verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen

  Wilt u het interieur van uw auto goed onderhouden door versleten onderdelen tijdig te vervangen? Daar horen ook pasvorm automatten bij. Die dragen bij aan een stuk veiligheid. Maar natuurlijk zijn pasvorm automatten ook belangrijk om de originele bekleding van de auto optimaal tegen vuil en vocht te beschermen. Daarnaast dragen nieuwe automatten bij aan een fraaie uitstraling. U kunt de matten die precies passen bij het merk en model van uw auto eenvoudig in onze webshop bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Inclusief originele bevestigingen.

  Waarom pasvorm automatten aanschaffen?

  • Vervang versleten matten in een handomdraai met de vloermatten die naadloos passen;
  • Geschikt voor ieder merk en model auto;
  • U hebt de keuze uit pasvorm automatten in verschillende kwaliteiten tapijt;
  • De mogelijkheid om uw automatten een persoonlijk tintje te geven;
  • Ervaar rijcomfort doordat uw auto-interieur netjes en veilig is;
  • Bestel pasvorm automatten eenvoudig, snel en veilig online.

  Automatten die naadloos in uw auto passen

  Omdat automatten aan slijtage onderhevig zijn, is het verstandig om die op tijd te vervangen door nieuwe exemplaren. Bij Mijnautomatten.nl verkopen we pasvorm automatten die geschikt zijn voor ieder type auto. Ons computersysteem bevat duizenden digitale tekeningen en daarom bieden wij u een zeer groot assortiment automatten op maat aan.

  De vloermatten die u bij ons bestelt, worden allemaal door een computergestuurde snijmachine uitgesneden. Daarom passen ze naadloos in uw auto. Bovendien zijn onze pasvorm automatten voorzien van de juiste bevestigingspunten, waardoor u ze eenvoudig en zonder problemen kunt vastmaken in het voertuig. Zo kunt u weer veilig en vertrouwd op weg.

  snijmachine
 • Vloermatten in verschillende materialen

  Zoekt u nieuwe automatten waarmee het interieur van uw auto weer schoon, heel en veilig is? Die hebt u gevonden bij Mijnautomatten.nl. Bijkomend voordeel van onze vloermatten is dat u de keuze hebt uit diverse uitvoeringen in verschillende materialen. Naar welke kwaliteit tapijt gaat uw voorkeur uit? Wij bieden de pasvorm automatten aan in eersteklas tapijtsoorten die in Nederland worden geproduceerd. U kunt kiezen voor de robuuste uitstraling van naaldvilt, de exclusieve look-and-feel van velours classic of de hoogste mate van comfort en slijtvastheid van velours premium. 

  En hoe wilt u uw pasvorm automatten laten afwerken? Ook voor de randafwerking bieden we bij Mijnautomatten.nl diverse opties aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geweven band met een stiksel. Maar ook een nubuck rand in dezelfde kleur als de carrosserie van de auto en garen in dezelfde tint als de automatten behoren tot de mogelijkheden.

  De service van Mijnautomatten.nl

  Hebt u in gedachten welke pasvorm automatten u wilt aanschaffen? Wacht dan niet langer en plaats uw order vandaag nog in onze webshop! Naast de goedkope automatten en de gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden, zijn wij u graag van dienst met onze snelle levertijden. Want de vloermatten met de perfecte pasvorm worden binnen 3 werkdagen aan u geleverd. Daarbij hanteren we bij Mijnautomatten.nl de niet-goed-geld-terug-garantie en krijgt u tot 2 jaar garantie op productiefouten en slijtvastheid.

   

  bevestiging