• Rubber automatten zijn de ideale oplossing

 • Uw autointerieur optimaal beschermen met rubberen matten in uw auto

  Wilt u het interieur van uw auto gemakkelijk schoonhouden en onderhouden? Dan bieden rubber automatten u diverse voordelen. Want vuil en nattigheid aan uw schoenen of het morsen met koffie of een vers gehaald broodje vormen geen probleem meer. Daarnaast bieden ze door het antislip oppervlakte voldoende grip, zijn ze eenvoudig te bevestigen en blijven ze goed liggen. Voor bijna alle merken en modellen kunt u rubber matten voor de auto die precies passen - inclusief originele bevestigingen - in een handomdraai in onze webshop bestellen tegen aantrekkelijke prijzen.

  Wat zijn de voordelen van een rubberen automat?

  • Rubberen automatten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit rubber;
  • Omdat ze geparfumeerd zijn heeft u geen last van een onaangename geur;
  • Ze bieden optimale bescherming tegen vuil en vocht;
  • Automatten van rubber zijn snel en eenvoudig online te bestellen;
  • Versleten automatten zijn gemakkelijk te vervangen door een rubberen automat die naadloos aansluit;
  • U kunt de gewenste matten selecteren door het bouwjaar en het model van uw auto in te voeren;
  • Het is tevens mogelijk om de beschikbare rubber automatten te zoeken op kenteken;
  • Onze automatten van rubber zijn voorzien van het originele bevestigingssysteem;
  • U ervaart rijcomfort met een autointerieur dat schoon en veilig is.

 • Slijtvast natuurrubber

  Een automat van rubber van Mijnautomatten.nl wordt gemaakt van hoogwaardig en slijtvast natuurrubber dat bijzonder lang meegaat, zonder te verkleuren of te barsten. De rubber automatten zijn speciaal ontworpen voor uw model auto, zodat u bent verzekerd van de perfecte pasvorm. Ze worden niet gesneden, maar voorgevormd in mallen. Bovendien zijn onze rubberen matten voor de auto voorzien van de juiste bevestigingspunten. Ze kunnen op de dezelfde manier worden vastgelegd als de originele matten. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk en zonder problemen vastmaken. De rubberen matten hebben stevige noppen aan de onderzijde, die het verschuiven van de mattenset tegengaan. Zo gaat u veilig en vertrouwd de weg op.

  Rubberen automatten op maat

  De rubber vloermatten voor uw auto uit onze webshop zijn enorm sterk en tegelijkertijd zijn ze licht in gewicht en zeer buigzaam. Daarom is het plaatsen van de matten heel eenvoudig. Ook zijn ze er weer gemakkelijk uit te halen, zodat u ze makkelijk uit te kloppen en afspoelen wanneer dat nodig is. De rubber automatten zijn voorzien van een opstaande rand die ervoor zorgt dat vloeistoffen en viezigheid op de mat blijven liggen en niet op de vloer terechtkomen. Ook kunnen er geen nare geurtjes in de bekleding van het interieur trekken. Al onze rubber automatten op maat zijn voorzien van een patroon met een bandenprofiel. Dit geeft het interieur een ludieke knipoog en heeft een veilig antislip effect. De rubber matten voor uw auto worden als complete set geleverd.

  Onze snelle service

  Plaats de order voor uw nieuwe rubbermatten voor uw auto vandaag nog in onze webshop. Naast de gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden en goedkope automatten, bieden wij u snelle levertijden. Want de rubber automatten met een perfecte pasvorm worden binnen 5-8 werkdagen aan u geleverd. Daarnaast ontvangt u tot vier jaar garantie op productiefouten en slijtvastheid en hanteren we bij Mijnautomatten.nl de niet goed-geld-terug-garantie.