• 1. Gekozen merk & modelAlfa Romeo Giulietta
  1/4
 • 2. Kies materiaalMateriaalsoort & kleur
 • 3. Kies randafwerkingVerschillende opties
 • 4. OverzichtGa door met bestellen
1. Uit welk bouwjaar komt uw Alfa Romeo Giulietta?

Voor de perfecte pasvorm willen wij graag weten in welk jaar uw auto is gebouwd.

Weet u niet uit welk bouwjaar uw auto komt? U kunt ook zoeken op kenteken.

 • Alfa Romeo Giulietta
 • Bouwjaar2014 - heden
Kies dit model
 • Alfa Romeo Giulietta
 • Bouwjaar2010 - 2014
Kies dit model

Ik weet het bouwjaar niet

Als u het bouwjaar niet weet van uw auto kunt u hier op kenteken zoeken:

Bel: 085 273 48 25 (lokaal tarief)

Giulietta automatten met de perfecte pasvorm bestelt u hier

Als u de trotse bezitter bent van een Alfa Romeo Giulietta, bent u ongetwijfeld zuinig op uw auto. Des te vervelender is het wanneer de vloermatten er versleten of groezelig uit zien. Gelukkig bestelt u bij Mijnautomatten.nl eenvoudig en snel automatten online. Zo ook een gloednieuwe Giulietta mattenset die niet onderdoet voor het origineel.

Verderop leest u hoe wij ervoor zorgen dat uw nieuwe Alfa Romeo Giulietta automatten de perfecte pasvorm heeft voor uw auto. Maar eerst vertellen we u graag iets meer over het materiaal waarvan wij de Alfa Romeo Giulietta matten produceren.

Van welk materiaal maken wij uw Giulietta automatten?

Wij kunnen voor u een mattenset maken van verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Een rubberen mattenset, voor extra weerbestendigheid.
 • Naaldvilt, de voordeligste keuze maar met een uitstekende kwaliteit. Standaard met een hakplaat in de bestuurdersmat
 • Velours Classic matten zijn stijlvol en sterk. Bovendien is een Alfa Giulietta mattenset van dit materiaal - behalve in grijs en grafiet - ook leverbaar in blauw en rood. Ideaal wanneer u de matten wilt laten passen bij de kleur van uw auto
 • Velours Premium tenslotte is ons hoogste kwaliteit tapijt. Dit is het meest gekozen materiaal voor Alfa Romeo Giulietta matten, doordat ze voor een erg luxe uitstraling zorgen

Natuurlijk wordt niets aan het toeval overgelaten voor uw Giulietta mattenset. De afwerking van de matten gebeurt daarom nog altijd op ambachtelijke wijze: door een stel ervaren handen op de naaimachine. Ook voor die afwerking heeft u de keuze uit verschillende opties. Afhankelijk van het materiaal dat u koos voor de mattenset kunt u kiezen uit geweven band, garen of nubuck. Die laatste optie is een kunststofbies met luxe leeruitstraling. Deze wordt dan ook het meest toegepast voor een Giulietta mattenset.

Alfa Romeo Giulietta automatten met perfecte pasvorm

Natuurlijk wilt u zeker weten dat de bestelde Alfa Romeo Giulietta automatten goed in uw auto passen. Dat zorgt niet alleen voor een net en goed afgewerkt beeld. Het voorkomt ook dat de tapijt in de auto gaan schuiven tijdens het rijden. Bovendien verzekert het u ervan dat de nieuwe matten kunnen worden bevestigd op de originele bevestigingspunten.

De ene Alfa Giulietta mattenset is de andere niet. Zo heeft een Giulietta uit bouwjaar 2010 een andere pasvorm dan een exemplaar van na 2014. Hoe weet u dan zeker dat u de juiste Alfa Romeo Giulietta matten bestelt? Geen zorgen: dit hebben we zo eenvoudig en overzichtelijk als mogelijk gehouden. Het enige wat u hoeft te doen, is het bouwjaar van uw auto te kiezen of het kenteken in te voeren. Vervolgens snijden wij de perfecte mattenset voor uw Giulietta op maat met onze computergestuurde snijmachine.

Voor deze machine beschikken we over sjablonen van vrijwel elk model van ieder bekend automerk. Op die manier kunnen wij altijd de beste pasvorm leveren. Bovendien beperken we het snijafval met deze productiemethode tot een minimum.

Altijd de Alfa Giulietta mattenset die écht past

Bij Mijnautomatten.nl bestelt u dus gloednieuwe Alfa Romeo Giulietta automatten die perfect past. Zowel qua pasvorm en aansluiting op de originele bevestigingspunten, als qua stijl van uw auto en uzelf.

Ervaar het gemak nu zelf. Kies het bouwjaar van uw auto of voer uw kenteken in om het bestelproces te starten. In een paar klikken stelt u uw ideale Giulietta mattenset samen. Al na drie tot vijf werkdagen worden de matten dan bij u thuis afgeleverd.

 • Altijd de perfecte pasvorm Altijd de perfecte pasvorm
 • Uit eigen fabriek Uit eigen fabriek
 • 3 jaar garantie 3 jaar garantie
 • Levering binnen 5-8 werkdagen Levering binnen 5-8 werkdagen