• Uw nieuwe automatten snel in België geleverd

 • Bent u op zoek naar nieuwe automatten voor uw auto?

  Mijnautomatten.nl levert ook aan Belgie. In onze automattenshop vindt u automatten in exact dezelfde vorm en afmetingen als de originele set, ongeacht het model of merk van uw auto. Ook de bevestigingspunten komen overeen met die van de oorspronkelijke automatten. Een mattenset wordt voor u op maat gemaakt en dat regelt u heel eenvoudig en snel in onze automattenshop door het merk en het model in te voeren. In een paar klikken stelt u vervolgens een nieuwe mattenset samen. Na betaling via Bancontact, Mastercard of Visa bezorgen wij uw automatten op uw woonadres in België. 

  Wat zijn de voordelen van de automatten van Mijnautomatten?

  • Gegarandeerd de dezelfde pasvorm als de oorspronkelijke set voorzien van de originele bevestigingspunten
  • Automatten van hoogwaardige kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Eenvoudig online te bestellen op basis van het merk en model;
  • De mattensets zijn verkrijgbaar in verschillende tapijtsoorten en randafwerkingen;
  • Snelle levering: uw automatten worden in 1 werkdag  gemaakt en gemiddeld binnen 5 werkdagen bezorgd;
  • Standaard tot 2 jaar garantie op slijtvastheid en onverhoopte productiefouten.

  Automatten van hoogwaardige kwaliteit 

  Bij Mijnautomatten.nl  hebben we meer dan 25 jaar ervaring met het ambachtelijk vervaardigen van automatten. We hebben een naam hoog te houden op het gebied van exacte pasvorm, hoogwaardige tapijtkwaliteit en diverse opties voor de afwerking van de matten. Onze moderne fabriek bevindt zich in het plaatsje Genemuiden (Overijssel). Dit is van oudsher de tapijthoofdstad van Nederland. Zo’n zestig procent van al het tapijt dat wordt geproduceerd komt hier vandaan. Met de tapijt kwaliteit zit het dus wel goed!

  Naaimachine
 • Maatwerk: ook voor onze Belgische klanten

  Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat iedere order wordt uitgevoerd met snelheid en uiterste precisie. De basis wordt uitgesneden met behulp van een computergestuurde snijmachine. Die bevat duizenden digitale tekeningen van automatten van bijna alle modellen van vrijwel ieder automerk. Als uw auto er toch niet tussen zit, zorgen wij alsnog voor de juiste sjablonen. Elke mat wordt door twee vaardige handen afgewerkt op de naaimachine. 

  Soorten tapijt en randafwerkingen

  Als u automatten bestelt, heeft u de keuze uit diverse soorten tapijt: Naaldvilt, Velours Classic en Velours Premium. Kiest u voor een luxe uitstraling? Die creëert u met Velours automatten. Wilt u het interieur juist een sportieve look-and-feel geven? Dat kan perfect met pasvormmatten van Naaldvilt. Ook voor de randafwerking bieden wij u meerdere opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geweven band met een stiksel, een nubuck rand in de kleur van de carrosserie of garen in dezelfde kleur als de automatten.  

  Vragen over het bestellen van automatten?

  Bij Mijnautomatten.nl vindt u dus voor vrijwel ieder merk en model auto een set automatten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, in exact dezelfde pasvorm als de originele set die wij zorgvuldig voor u produceren en bezorgen in België. Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze pagina toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 85-2734825 van 08.00 -17.00 uur of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@mijnautomatten.nl

  bevestiging