• Koop uw automatten online

 • Nieuwe automatten nodig? Bestel ze in onze automat-webshop!

  Wilt u uw automatten online kopen? Daarvoor heeft u enkel uw kenteken nodig, of het model en merk van uw auto. Zo kunt u voordelig een volledig nieuwe set automatten online in huis halen. Met zo’n automat kunt u vervolgens weer jarenlang vooruit. U kunt kiezen voor een automat met of zonder hakplaat, en kunt ze (anders dan bij een kant-en-klare mat) vrijwel volledig naar eigen wens laten maken. Het is dan ook niet voor niets dat onze automat webshop al ruim vijfentwintig jaar dé specialist is voor automatten!

  Verschillende automatten online kopen

  Koopt u online automatten in onze automat webshop, dan kunt u kiezen uit ons volledige assortiment. Zo heeft u keuze uit diverse materiaalsoorten, zoals:

  • Sterk en functioneel naaldvilt.
  • Luxe en zacht velours.
  • Premium velours (echte topmatten!).
  • Rubber automatten zonder vervelende geur.

  Ook de afwerking van uw automatten kunt u eenvoudig zelf bepalen. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren, wat ook geldt voor de afwerking met geweven band of nubuck. Daarmee maakt u het interieur van uw auto volledig naar eigen wens. Koopt u uw automatten online bij ons, dan worden ze speciaal voor uw model en merk auto op maat gesneden en geproduceerd. U kunt voordelig een volledige set voor uw auto aanschaffen, waardoor al uw matten weer mooi bij elkaar passen en het interieur van uw auto een ware boost krijgt!

   

  Het belang van goede automatten

  Automatten zijn belangrijk voor het interieur van uw auto. Ze zorgen er niet alleen voor dat de binnenkant van uw auto er verzorgd en schoon uitziet, maar ook dat het autotapijt die eronder zit goed beschermd blijft en niet kan slijten of vervuilen. Die bekleding is lastig te vervangen, waardoor automatten een dankbare rol spelen bij het behoud van uw auto. Merkt u dat uw automatten versleten zijn, of simpelweg niet goed schoon meer worden, bestel dan eenvoudig uw automatten online. Wij kunnen uw nieuwe automatten al drie tot vijf werkdagen na bestelling bij u leveren. Ook worden ze volledig voor u op maat gesneden.

  Mijnautomatten set
 • Bestel uw automatten online op maat

  Automatten online kopen is bij Mijnautomatten.nl al in een handomdraai gedaan. Omdat uw vloermatten op maat gesneden worden voor uw auto, weet u zeker dat ze goed passen en dat de bevestigingspunten op de juiste plekken zitten. Dat voorkomt dat de matten door de auto gaan schuiven, en zorgt ervoor dat u zorgeloos met uw nieuwe vloermatten de weg op kunt. Het prettige van online automatten bestellen, is dat u er verder geen werk aan heeft. U voert simpelweg uw kenteken in, of het model en merk van uw auto. Vervolgens kiest u uw gewenste materiaal en randafwerking. De rest regelen wij voor u!

  Uw online automatten-specialist

  Als gespecialiseerde automat webshop weten we als geen ander hoe belangrijk automatten voor uw rijplezier zijn. We kunnen voor vrijwel elk model en merk auto matten leveren. Daarom zit u bij ons altijd goed wanneer u uw nieuwe automatten online wilt bestellen. In onze fabriek in Genemuiden worden uw matten snel op maat in exact de juiste vorm gesneden en vervolgens met de hand afgewerkt. U bent zo dus verzekerd van de hoogste kwaliteit!

  lijntekening.png