• Automatten kopen doet u bij ons snel

 • Eenvoudig automatten bestellen en met perfecte pasvorm

  Automatten kopen doet u niet elke week. Dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op een leverancier met ruim 25 jaar ervaring die automatten bestellen makkelijk en overzichtelijk maakt zodat u erop kunt vertrouwen dat u automatten uitzoekt die écht passen bij u en uw auto qua pasvorm, stijl en levensduur. Op deze pagina vertellen we u graag meer over hoe automatten kopen bij ons in zijn werk gaat. Maak kennis met de werkwijze van dé automattenshop van Nederland.

  Hoe werkt automatten online kopen bij Mijnautomatten.nl?

  Wij hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om automatten online te kopen via uw telefoon, tablet of laptop. In een paar simpele stappen is de bestelling geplaatst en is uw nieuwe mattenset naar u onderweg:

  • Selecteer het model en bouwjaar van uw auto, of voer uw kenteken in
  • Kies het materiaal voor uw nieuwe pasvormmatten
  • Bepaal welke randafwerking het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw auto

  Zo simpel is het. De bestelde vloermatten heeft u vervolgens binnen 3 - 5 werkdagen in huis. En de bevestiging? Die is een eitje. Bij ons bent u er namelijk van verzekerd automatten te kopen met een perfecte pasvorm. 

  Automatten set van mijnautomatten.nl
 • Eenvoudig automatten bestellen op kenteken of bouwjaar

  Die perfecte pasvorm komt doordat alle automatten door onze vakmensen op maat worden verwerkt. Dat proces begint bij de computergestuurde snijmachine. Dankzij duizenden digitale tekeningen kan deze snijmachine vloermatten voor vrijwel elk model van alle bekende automerken snijden. Dit garandeert niet alleen de perfecte pasvorm, maar voorkomt ook onnodig snijverlies van materiaal. Zo kunt automatten kopen met de zekerheid dat u een set krijgt die niet onderdoet voor originele automatten.

  De afwerking gebeurt nog altijd door vakbekwame handen op een naaimachine. Onze automattenshop combineert op die manier het beste wat technologie te bieden heeft, met ambachtelijk vakwerk.

  De enige informatie die wij nodig hebben, is het merk en bouwjaar van uw auto. Bent u niet zeker van het bouwjaar? Dan kunt u bij ons ook automatten bestellen op kenteken. Dit is dan ook de eerste stap van het proces van automatten kopen via Mijnautomatten.nl.

  Automatten kopen die passen bij de stijl van u en uw auto

  De volgende stap bij automatten kopen is de selectie van de gewenste tapijtsoort. Allereerst is het goed om te weten dat u bij ons altijd een mattenset koopt die zijn gemaakt is van de beste kwaliteit tapijtsoorten. Wij werken niet met inferieure tapijtsoorten uit het buitenland, maar alleen met materiaal van Nederlandse fabrikanten.

  Automatten kopen kan bij ons in drie verschillende materialen:

  • De meest voordelige optie is Naaldvilt. Dit materiaal geeft een grove, robuuste uitstraling. De bestuurdersmat is standaard voorzien van een extra stevige hakplaat. Deze matten zijn te bestellen in zwart of antraciet.
  • Met een mattenset van Velours Classic heeft u de keuze uit meer kleuren: zwart, grafiet, beige, blauw en rood. Dit materiaal bestaat uit een fijnharige, korte pool. Daardoor voelt de mat zacht aan en heeft hij een exclusieve uitstraling.
  • Velours Premium heeft een wat langere pool dan classic, waardoor deze mat een (nog) betere vuilopnamecapaciteit biedt. Hierbij kunt u kiezen uit zwart, grafiet of beige.

  De laatste stap van het online bestellen van uw automatten is vervolgens de keuze voor de randafwerking. Afhankelijk van de gekozen materiaalsoort heeft u hierbij de volgende opties:

  • Garen: een rand van stevig, slijtvast draad. Alleen bij matten van naaldvilt.
  • Geweven band: hierbij kiest u zelf de kleur van het stiksel, wat zorgt voor een mooi detail aan de pasvormmatten. Beschikbaar voor naaldvilt en velours matten.
  • Nubuck: een kunststof omranding met een luxe leeruitstraling. Deze afwerking is leverbaar in zeven kleuren en alleen te combineren met een velours mat. 

  Uw online automattenshop

  Zoals u heeft kunnen lezen, hebben wij er in onze automattenshop alles aan gedaan om automatten kopen voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook vinden we het belangrijk dat automatten bestellen een proces is dat eenvoudig op uw persoonlijke stijl en voorkeuren is aan te passen. Ervaar het zelf en koop vandaag nog uw nieuwe automatten online in een paar simpele stappen. Kies het model en bouwjaar van uw auto of voer uw kenteken in, en bestel de automatten die bij u en uw auto passen.

  snijmachine