• Automatten schoonmaken

 • Zo doet u dat!

  U kijkt waarschijnlijk niet dagelijks naar ze om, maar de vloermatten van uw auto krijgen heel wat te verduren. Alles wat u mee naar binnen loopt, van droog zand en steentjes in de zomer tot strooizout en modder in de winter: het maakt de matten er niet schoner op. Automatten schoonmaken is na verloop van tijd dan ook onvermijdelijk.

  Hoe gaat automatten schoonmaken in zijn werk?

  Automatten reinigen kan natuurlijk op verschillende manieren. Dit zijn enkele tips voor het schoonmaken van uw automatten:

  • Begin met de stofzuiger en zuig het grove vuil, zoals steentjes en opgedroogde modder, van de matten. Hiervoor kunt u natuurlijk de gewone huisstofzuiger gebruiken, maar een beter resultaat boekt u met de krachtiger stofzuigers die u bij de meeste wasstraten vindt.
  • Automatten schoonmaken kan ook prima met water. Dit is de eerste stap om te proberen bij hardnekkiger ingetrokken vuil en vlekken. Probeer met een natte borstel het vuil in een vloeiende beweging uit de mat te poetsen.
  • Als alleen water niet voldoende is, dan kunt u uw automatten ook schoonmaken met een milde allesreiniger. Wees voorzichtig met te hardnekkige schoonmaakmiddelen, die de stof van uw automatten kunnen aantasten. Het is daarom altijd een goed idee om eerst een beetje van het schoonmaakmiddel te gebruiken op een onopvallend hoekje, om de uitwerking te testen voor u de hele automat ermee reinigt.

  Automatten schoonmaken is een goede manier om ze langere tijd in topconditie te houden. Maar er komt natuurlijk een moment dat reinigen niet voldoende meer is om te zorgen dat ze er weer als nieuw uitzien. Die uitstraling terughalen, lukt dan alleen nog met daadwerkelijk nieuwe automatten.

  Wanneer automatten reinigen geen optie meer is

  Net zoals voor alles geldt: er komt een moment dat de automatten reinigen niet voldoende meer is. Naast vuil krijgen ze immers ook te maken met slijtage. Door de schoenen die er dag in dag uit overheen bewegen, maar juist ook door die nattigheid, strooizout, steentjes enzovoorts die mee de auto in worden gelopen.

  Hoe goed u uw automatten ook onderhoudt door ze regelmatig schoon te maken, na verloop van tijd zijn ze aan vervanging toe. Want hoe voorzichtig het reinigen van de automatten ook gebeurt, ook daardoor treedt slijtage op. En soms is de automatten schoonmaken gewoon onbegonnen werk door de aard van de vervuiling.

  Zijn uw automatten met boenen niet meer te redden en is het tijd voor een nieuwe mattenset? Kies dan voor kwaliteit en een perfecte pasvorm. De beste manier om uw auto interieur te reinigen.

 • Kwalitatief materiaal maakt automatten reinigen eenvoudiger

  Bij Mijnautomatten.nl bestelt u alleen automatten van de allerbeste kwaliteit. Voor onze matten werken wij met tapijtsoorten van erkende Nederlandse leveranciers. Dat zorgt voor een goed verzorgde uitstraling, maar maakt bovendien dat we een goede levensduur kunnen garanderen. Door niet te werken met goedkope materialen uit het buitenland, houden wij maximale controle over de slijtvastheid en weten wij ook dat het schoonmaken van automatten eenvoudig is.

  Omdat wij het belangrijk vinden dat uw nieuwe automatten passen bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren, heeft u de keuze uit drie verschillende materialen: Naaldvilt, Velours of Velours Premium. Met alledrie de materialen haalt u kwalitatieve hoogwaardige vloermatten in huis, maar met de verschillende opties zorgt u ervoor dat de matten echt passen bij uw auto. Zo heeft ieder materiaal eigen opties op het gebied van kleur. Uw automatten schoonmaken wordt in het vervolg een feestje, omdat u die mooie maten maar wat graag schoon houdt.

  Naast het materiaal krijgt u verschillende randafwerkingen om uit te kiezen: garen, geweven band of nubuck. Deze afwerking gebeurt door een ervaren stel handen op de naaimachine. Dat is het ambachtelijke van onze jarenlange ervaring, dat steeds meer verweven is geraakt met de technologische mogelijkheden van tegenwoordig.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

   

  Automatten reinigen echt geen optie meer? Bestel een nieuwe set

  Bij Mijnautomatten.nl bestelt u simpel en snel nieuwe automatten, wanneer uw automatten schoonmaken geen optie meer is. Kies model en bouwjaar van uw auto, of selecteer het kenteken en ga door naar de volgende stap: het kiezen van uw materiaal en randafwerking.

  Wij hebben dan genoeg informatie om u een perfect passende nieuwe set te kunnen garanderen. Alle binnenkomende bestellingen verwerken wij op maat met een computergestuurde snijmachine, die is geladen met een gedetailleerde tekening van vrijwel ieder model auto. Zo leveren wij dus een nieuwe set die niet te onderscheiden is van die originele automatten die niet meer te reinigen waren.

  De nieuwe automatten ontvangt u na 3 - 5 werkdagen in huis, zodat u voor u het weet weer instapt op matten die uw auto eer aan doen.

  Automatten set van mijnautomatten.nl